78-84 oldu hadi yine faul :)Faul yapsada evin kesin ucluk denemesi girmesi lazim yoksa bi ise yaramaz fauller
Hic umudum yoktun166 bile olduİKİSİNİDE ATTII KUPONLAR WOOOOON.MUCİZE OLDUUUUUUUU
yeminle başka takım olsaydı 76-83 de bırakırdı.21 saniye vardı faul yapmazdı.kesin hocalar üst oynamış :)Hic umudum yoktun166 bile oldu
basketbolda heyacan oluyor ya.baksana son 21 saniyede mucize oldu :)mk basket olunca nasılda destek veriyonuz siz :) futbol üvey evlat hahaha tebrikler @deniz88
kazancın daim olsun.bana çıkarsa whooper yiyemem kız hastahanedeyken.resimde çekeme o yüzden .olmadı çekilişe katmayın :)arkadaslar suan otobuse binicem dudulludayim ilk musait oldugumda gelip saat gecte olsa 2 ye kadar muhtemelen cekilisi yapar 4 kisiye 40 ar tl whopper parasi vericez
Baskan yok mu bi gelisme bu hastane isin ne zaman bitecek senin ve bu kadar pozitif kalmayı nasıl basarı yorsunkazancın daim olsun.bana çıkarsa whooper yiyemem kız hastahanedeyken.resimde çekeme o yüzden .olmadı çekilişe katmayın :)
çekilişe bile katılmadan vermek lazım sana @aspirin38kazancın daim olsun.bana çıkarsa whooper yiyemem kız hastahanedeyken.resimde çekeme o yüzden .olmadı çekilişe katmayın :)
bence bu arkadaşı çekilişe katma kardeşim direk gönder saygılar özel durumu var malummkazancın daim olsun.bana çıkarsa whooper yiyemem kız hastahanedeyken.resimde çekeme o yüzden .olmadı çekilişe katmayın :)
Baskan yok mu bi gelisme bu hastane isin ne zaman bitecek senin ve bu kadar pozitif kalmayı nasıl basarı yorsun
helal olsun size be valla gurur duydumçekilişe bile katılmadan vermek lazım sana @aspirin38
o halde bile desteğini gösterdin.
sonrasında kızınla beraber yer, o zaman fotoyu atarsın.
beni de etiketlersin , bu günü hatırlar güleriz :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :clap::clap: