darkstarry
Üye
- 17 Haz 2018
- 531
- 60
p6
yesss 2-1 hahahah ohhh bePenaltı mı???
Vallahi çok teşekkürler hakikaten İlk kez bukadar stresli bi dundalk çekıyorum.Kardeşim kazanalım artık sürekli veriyoruz. Bol şans çok sevindim adına....
Topragam kırıcı oluyorsun :) Allah fenerin bin belasını versin herkese yattı bizi kume dusurduAllah erzurumun bin belasını versin beceriksizler topluluğu şut çekmesini bilmeyen kazmaları oyuncu diye almışlar
Valla 206 tl cekdim,5 saate yatti. Smdi bu yatsinda bekleriz oynamicam zatenValla bizde aldık bu siteden freebeti ama ödeme alamıyoruz. Hayla beklemede 20 saati geçenler var.
valla yatsın bende daha siteye ugramam maden finansın o kadar iyi degil ne diye 555 tl bonus veriyonValla 206 tl cekdim,5 saate yatti. Smdi bu yatsinda bekleriz oynamicam zaten
Emrah abi çok çok özür dilerim sana yemin ederim Erzurum hep çıksın istiyordum ama oyuncuları kazma oğlu kazma ben oyunculara kızdım benim köken de Erzurum’a dayanır hatta benim bulunduğum ilçenin yarısından fazlası Erzurum kökenlidir kürtçeler aynı. 770 liram yandı kül oldu ondan kızdım böyleTopragam kırıcı oluyorsun :) Allah fenerin bin belasını versin herkese yattı bizi kume dusurdu
Kuponu atmama gerek yok bende 630 kaybettim kg den biz zayen Bi forvet alsaydık ilk 10a girerdik baskan yaktı bizi. Sen agrılımısın? Hangi ilce agrılıysanEmrah abi çok çok özür dilerim sana yemin ederim Erzurum hep çıksın istiyordum ama oyuncuları kazma oğlu kazma ben oyunculara kızdım benim köken de Erzurum’a dayanır hatta benim bulunduğum ilçenin yarısından fazlası Erzurum kökenlidir kürtçeler aynı. 770 liram yandı kül oldu ondan kızdım böyle
kg olacak mac olmöadı ibne fenerEmrah abi çok çok özür dilerim sana yemin ederim Erzurum hep çıksın istiyordum ama oyuncuları kazma oğlu kazma ben oyunculara kızdım benim köken de Erzurum’a dayanır hatta benim bulunduğum ilçenin yarısından fazlası Erzurum kökenlidir kürtçeler aynı. 770 liram yandı kül oldu ondan kızdım böyle