Teşekkür ederim hocam, olmadı ama olacak ve olduğu gün büyük ses getirecek. İnanıyorum.
Olsun sen genelde bu kadar hırs yapma :) yavaş yavaş :)
Teşekkür ederim hocam, olmadı ama olacak ve olduğu gün büyük ses getirecek. İnanıyorum.
Hayirdir ne paparasi ?@emana22 @mosquitos42 başkan papara numarası alayım
Aynen devam ediyorum abi. 3 maç yazdım yine tek basketten yattım. Maçın bitimine 4 dakika kala sakatlık oldu maçı yarıda kestiler. Skor o an ki kabul edildi. Bunu bile buldum bir şey demiyorum daha.Ekli dosyayı görüntüle 25559
Derby 43 te penaltı kaçırıyor @maxaljin sabahami birakirsin, buyur iste
Yok artık amkAynen devam ediyorum abi. 3 maç yazdım yine tek basketten yattım. Maçın bitimine 4 dakika kala sakatlık oldu maçı yarıda kestiler. Skor o an ki kabul edildi. Bunu bile buldum bir şey demiyorum daha.
Tek basket be yine. Adiler son periyot ilk 4 dakika 27 sayı attılar. Son 6 dakika 25 sayı atamadılar. Deli gibi boş geçtiler maç boyu. 200 olacak maç ne hallere geldi. Hele hele son 1 dk fark 3, sayı çıkmadı.Amk yine mi lose @maxaljin
DK ya kadar ara ver diyecem ama yerinde duramazsınTek basket be yine. Adiler son periyot ilk 4 dakika 27 sayı attılar. Son 6 dakika 25 sayı atamadılar. Deli gibi boş geçtiler maç boyu. 200 olacak maç ne hallere geldi. Hele hele son 1 dk fark 3, sayı çıkmadı.
Oraya kasa ile girmem lazım hoca. Farkındasın çok bilendim DK'ya. Takımların setlerine kadar notlar aldım, kimin kaç dakika oynayacak kondisyonu var ona kadar öğrenip plan oluşturuyorum. Beklentim oldukça yüksek kupadan. Bakalım neler olacak.DK ya kadar ara ver diyecem ama yerinde duramazsın