- 12 Mar 2019
- 3,070
- 1,164
Kafenin sahibi olmandan şüpheleniyorum:LOL::LOL:Abi detay belirtme. Yeni totemimiz o çay bahçesine gidip 6 bardak çay içmen olacak :)))
Kafenin sahibi olmandan şüpheleniyorum:LOL::LOL:Abi detay belirtme. Yeni totemimiz o çay bahçesine gidip 6 bardak çay içmen olacak :)))
Sansin daim olsun abi en azindan sonda wonladi sabahtan beri yasadigin strese degdi
Ah ah nerde ama düşünüyorum öyle işletmecilikte para bizde nerdeeee :))))Kafenin sahibi olmandan şüpheleniyorum:LOL::LOL:
Sansin daim olsun abi en azindan sonda wonladi sabahtan beri yasadigin strese degdi
Kesene bereket abi. Kimseyi kıramamışsın yine. Çok alçak gönüllüsün. Allah gönlüne göre versin :)
- leon3
- gs1905bb
- mosqquitos
- redhonge3
- Nurullah65
- luton başkanı
- cesur87
- felicianolopez ( ona şans parası)
Abi ben Şakir’e Çay yokmu :)
- leon3
- gs1905bb
- mosqquitos
- redhonge3
- Nurullah65
- luton başkanı
- cesur87
Rabbim gönlüne göre versin reis kesene bereket
- leon3
- gs1905bb
- mosqquitos
- redhonge3
- Nurullah65
- luton başkanı
- cesur87
İşin espirisi :)Abi ben Şakir’e Çay yokmu :)
@Felicilianolopez şimdi gidip tenise gömecek hissediyorum :)))arkadaşlar haksızlık yapmak bizim işimiz değil hatamız varsa affola listedeki 3 kişi ile bazen paslaşmamız oluyor felici -mosquitos ve luton başkanı kardeşimle @madmen senin hesap numarana atıyorum bu listedeki arkadaşlara sana zahmet dağıtırsın 230 tl göndereceğim sana 200 arkadaşların 30 tl de senin emeğine sağlık ok
bana gömmesinde kime gömerse gömsün@Felicilianolopez şimdi gidip tenise gömecek hissediyorum :)))
Güle güle harca. Senin güzel yüreğini biliyoruz.
- leon3
- gs1905bb
- mosqquitos
- redhonge3
- Nurullah65
- luton başkanı
- panalopa. (r şans parası)
Kazanan arkadaşlar @xmen7772 haber verdiğinde pm den bana papara numaralarınızı gönderirsiniz ricam lütfen isim soyisimde yazınki yanlışlık çkmasınçekim gelince haber vereceğim arkadaşlar haftasonu bakalım ne kadar sürede yatacak
6 bardak çayda afiyet olsun abi bu arada :))bana gömmesinde kime gömerse gömsün
Kardeşim ben burdan yazayım mı şimdi sana. Özel mesaj engelim var da :)Kazanan arkadaşlar @xmen7772 haber verdiğinde pm den bana papara numaralarınızı gönderirsiniz ricam lütfen isim soyisimde yazınki yanlışlık çkmasın
Geldikten sonra alırımKardeşim ben burdan yazayım mı şimdi sana. Özel mesaj engelim var da :)