Aynen 4 yatirim 0 cekimTime4bets iligimi kemigimi kuruttu. Destek veririz baskan
Aynen 4 yatirim 0 cekimTime4bets iligimi kemigimi kuruttu. Destek veririz baskan
Ben kanaat getirdim sitede var bı gudubetlikAynen 4 yatirim 0 cekim
150 - 180 e cikiyorum sonrasi yok .Ben kanaat getirdim sitede var bı gudubetlik
Bonusla 260 yaptım ana parayı 50 lira ceviremedim sifirladim. Şu istatistiğe gol olmazmi amk150 - 180 e cikiyorum sonrasi yok .
Gülme senden bulaştı bana :)Ben kanaat getirdim sitede var bı gudubetlik
Ulan hahahaha bende bu mactan kaybettim ;)Bonusla 260 yaptım ana parayı 50 lira ceviremedim sifirladim. Şu istatistiğe gol olmazmi amk
Ekli dosyayı görüntüle 20538
bu ne ya 198 karşılıklı atak gol yokBonusla 260 yaptım ana parayı 50 lira ceviremedim sifirladim. Şu istatistiğe gol olmazmi amk
Ekli dosyayı görüntüle 20538
Basket oynuyorum yarım sayıyla gidiyor. 3.5 üst maç buluyorum yanlış maça oynuyorum amk. Bütün cenabetlik bu sitede rakippro limit koydu gözünü seveyim oraninUlan hahahaha bende bu mactan kaybettim ;)
Halat çekiyorlar ibineler bir orda bir orda sonuç 0bu ne ya 198 karşılıklı atak gol yok
Bolsanslar gardasim :ROFLMAO:evet kasayı @madmen tutacak biraz işi var ben kupon yapacağım yavaş yavaş gideceğiz tek maç tek maç hedefe ok biraz sonra başlarız :)
Hangi, Siteye atıcaksın abi ?@madmen i bekliyorum haber verecek birz sonra siteye parayı atıyor :)
? hayırdır önerinmi varHangi, Siteye atıcaksın abi ?
Sordum, Limitli siteleremi atıcaksın dıye? hayırdır önerinmi var