Bitme düdüğü çaldımı la
Bitti bitti :)daha bitmedi beyler bi sn
hahaha bu lan bu türkiye yine son 5 dk vasat oyununu sergilediWon beee
Para sesi bile geldi :)))Bitme düdüğü çaldımı la
Caldi son faulu atamadi yoksa uzayacaktiBitme düdüğü çaldımı la
parasızlık efsane kötü müdür çok iyi oldu kaldı 1 adımCaldi son faulu atamadi yoksa uzayacakti
Hadi bakalim vur gelsin buralardayiz :)Son bir adımım daha kaldı beyler şimdi 100 tl çekicem cepte harçlıgımız olsun kalanınıda gzel bonus veren bir yere sallayıp bir kere daha vurdukmu dünki zararımızı çıkarırız @Cesur87
bi soluk al az kafanı topla bence git yakın biyerlerde kavhe falan içSon bir adımım daha kaldı beyler şimdi 100 tl çekicem cepte harçlıgımız olsun kalanınıda gzel bonus veren bir yere sallayıp bir kere daha vurdukmu dünki zararımızı çıkarırız @Cesur87
Aksamki maclara kobine aldik mi alt olarak tamamdir :)parasızlık efsane kötü müdür çok iyi oldu kaldı 1 adım
o emananın sistemde üst oynamak cok sacma bence en temizi alt oynamakAksamki maclara kobine aldik mi alt olarak tamamdir :)
3unden 2sini kombine alcam sizce hangileri ideal :)o emananın sistemde üst oynamak cok sacma bence en temizi alt oynamak
Ben italyayi banko alcam 19.30da basliyo. Diger maci karar vermeedim hangisini alsam diyeİlk maç kaçta
Ben italyayi banko alcam 19.30da basliyo. Diger maci karar vermeedim hangisini alsam diyeİlk maç kaçta
Belarus maçına 2. Çeyrek 32.5 alt ile berabwr aldım ben onuBen italyayi banko alcam 19.30da basliyo. Diger maci karar vermeedim hangisini alsam diye