kadınları ıdda bıle anlayamıyorŞike felan yok ama oran yaniltmsina bak sen neden 2.4 oranı vardı bu kadınların
tsk ederiz..@Cesur87 birazdan sana 60 TL yollicam onunla rolling yapın şu ana kadar post atmış arkadaşlarla kazancı da pay edin aranızda
Kardesim valla disardayim simdi ve papara girmio ip hatasindan evde wifiden denerdim ama su an girmio baska arkadas yapsin@Cesur87 birazdan sana 60 TL yollicam onunla rolling yapın şu ana kadar post atmış arkadaşlarla kazancı da pay edin aranızda
Eve girmemde aksami bulurKardesim valla disardayim simdi ve papara girmio ip hatasindan evde wifiden denerdim ama su an girmio baska arkadas yapsin
Kardesik disardayi kendi netim girmio eve gitmem lazim wifiden denemem icn baskasi yapsin :)@Cesur87 ses deneme kop gel bi roll başlat .d şans yanımızda gibi
@Felicilianolopez bulur birini o zaman :)Kardesik disardayi kendi netim girmio eve gitmem lazim wifiden denemem icn baskasi yapsin :)
:LOL::LOL:kadınları ıdda bıle anlayamıyor
Birazdan paosra at o rolling postuna kadar yazanlarla bir rolling yap sana zahmetEfendim abi
Tamam abi olurBirazdan paosra at o rolling postuna kadar yazanlarla bir rolling yap sana zahmet
AMa kisileri sen belirler msn yanlis anlasilma olmasinTamam abi olur
eywallah abı. olsun tsk ederız mıktarın onemı yok :) maksat heyecan@ravis44 @davut65 @lutonbaskanı @Cesur87 @ados @likable777 @sait212 @kral54 @azalea bu kişilerle Davut para fazla değil ama olduğu kadar