Gool dısındakı yazı bugun un neye sardıgını anlatıyor benım ıcın :)Boca Boca Boca goooooooooolllllll
Gool dısındakı yazı bugun un neye sardıgını anlatıyor benım ıcın :)Boca Boca Boca goooooooooolllllll
Bocanin 2. Golü var gibi iy
Hahah böyle bitsin herkes kazansın o zamanOlmasın olmasın :) bu şəkildə bitsin herkes karda :)
2.5 Alt verdik :)
Dediğimiz anda askıya alındı :)Hahah böyle bitsin herkes kazansın o zaman
Dun seninle ne konustuk 2 mactan ilerle valla yazık gunah gidene degil verdigi moral bozukluğuna yazıkYine tekten yamulduk.
Yarından itibaren geçiyorum o sisteme abi. Ayın 31'i DK başlayasıya kadar ikili kombi yapacağım ki zaten parada kalmadı, kasa tarumar oldu.Dun seninle ne konustuk 2 mactan ilerle valla yazık gunah gidene degil verdigi moral bozukluğuna yazık
2 li kombine de cok guzel paralar kazanacagını dusunyorumYarından itibaren geçiyorum o sisteme abi. Ayın 31'i DK başlayasıya kadar ikili kombi yapacağım ki zaten parada kalmadı, kasa tarumar oldu.
Kasa ve ödeme sıkıntım var biraz. Bi' 10k sıkıştırsam araya kafa pırıl pırıl olacak. İnatla saçma sapan kaçıyor peş peşe.2 li kombine de cok guzel paralar kazanacagını dusunyorum
sorma ıflagımızı kuruttu abd . 2.ceyrek kazanır aldım 1.90dan 10sayıya kadar farkı actı.Hiç mi şans olmaz bir insanda anlamıyorum ki. 17 dakika da 16 tane boş şut kaçtı. Dakika başına 1 tane. 5'de 1'ini atsalar güle oynaya gelecek.
Son 6 dakika da 5 sayı attı ABD... Yine saçma sapan yattık, puff...
Takımda oynamak isteyen üç oyuncu var. Kemba-Tatum-Middleton. En çok da Midd' oynamak istiyor gerisinin kafa yok. Tek güvencem Popovic.sorma ıflagımızı kuruttu abd . 2.ceyrek kazanır aldım 1.90dan 10sayıya kadar farkı actı.
ordan macı verdı