- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Golllll marsilya
benim görevim bitti cesurum sıra sende attır şunlara 2 gol dile benden ne dilersen :)Hadi lan lisbon yuzumu kara cikarma :)
Monaco 2-2 olmuş demiştimmonaco her maçında böyle yapıyor sonra ard arda gol yiyor inşallah aynısı olur
Insallah aticaklar 2 gol daha dilegim su dar zamanindan cikman ve eski rahat zamana cikman ;)benim görevim bitti cesurum sıra sende attır şunlara 2 gol dile benden ne dilersen :)
İnşallah ya çok ihtiyacım var cidden,maçı biraz izledim ama sıkıntılı 3. Bölgede rahat oynayamıyorlar açık alan bulamıyorlar umarım gelirInsallah aticaklar 2 gol daha dilegim su dar zamanindan cikman ve eski rahat zamana cikman ;)
En kotu iadeyi yakaliyalimda 65 e kadar sonra wonuda cekeriz :)İnşallah ya çok ihtiyacım var cidden,maçı biraz izledim ama sıkıntılı 3. Bölgede rahat oynayamıyorlar açık alan bulamıyorlar umarım gelir
Başkan iyi olur, senin için farkındayım bol şansİnşallah ya çok ihtiyacım var cidden,maçı biraz izledim ama sıkıntılı 3. Bölgede rahat oynayamıyorlar açık alan bulamıyorlar umarım gelir
10 da kazanır 9 da iade9 üst köşe vuruşu tam 9 olursa kazanıyor mu
Ağzından bal damlıyor balEn kotu iadeyi yakaliyalimda 65 e kadar sonra wonuda cekeriz :)
Çok sağol dostumBaşkan iyi olur, senin için farkındayım bol şans