Estağfurullah, Nedemek kazanında bari. Bayiler siteler kazanmasın siz kazanınİnşallah kardeşim teşekkürler
Estağfurullah, Nedemek kazanında bari. Bayiler siteler kazanmasın siz kazanınİnşallah kardeşim teşekkürler
Ne hazardıHazard atar şimdi kuponda won olur @barish
Hazardïn kardeşi gladbachda yaNe hazardı
@Nothingman kardeş bı dakika yardımcı ola bilir misin bu Inter Roma özel oran mavibete 20tlm tek var papara ile sana gönderim sende jeton da 20tl var ise göndere bilir misin yardımcı ola bilir misin abiKaldik hazardin takimina keske ilk golu ev atsaydi
Bilmiyordum valla chelsea maçı felan sandı herhalde dedimHazardïn kardeşi gladbachda ya
Kardesim jeton sifir suan son parayi yolladim ben k.bakma olsa yardimci olurdim@Nothingman kardeş bı dakika yardımcı ola bilir misin bu Inter Roma özel oran mavibete 20tlm tek var papara ile sana gönderim sende jeton da 20tl var ise göndere bilir misin yardımcı ola bilir misin abi
Yok okadar futboldan uzak değiliz abiBilmiyordum valla chelsea maçı felan sandı herhalde dedim
Yok abi ne kusuru ayıpsın yinede eyw abimKardesim jeton sifir suan son parayi yolladim ben k.bakma olsa yardimci olurdim
Teşekkür ederim dostum geç gördüm ne soğukluğu :)Tebrikler