İrzina gecicem çok da korkutmayak 13 binlerdeki limitler biraz da 2 bin lere düştüYarıp at siteyi belgenin hakkını versin cekim :)
İrzina gecicem çok da korkutmayak 13 binlerdeki limitler biraz da 2 bin lere düştüYarıp at siteyi belgenin hakkını versin cekim :)
Kanka hırs yapıp elinfelinden de olmada dıkkat et :whistle:İrzina gecicem çok da korkutmayak 13 binlerdeki limitler biraz da 2 bin lere düştü
Yok kanka ya banka sağlam bu parayı yüzde yüz bonusla yaptım 200 TL yi cevirdimKanka hırs yapıp elinfelinden de olmada dıkkat et :whistle:
İyi o zaman bol şans bakalımYok kanka ya banka sağlam bu parayı yüzde yüz bonusla yaptım 200 TL yi cevirdim
Aynen knk biliyoruz bişeylerSen anlarsın basketten @umut98
Kanka oranlar hep birbirine yakın bunlarda tenis set bahsi gibi düşün o mantık la işliyorBu basketin oranı neden yüksek onu anlamadım ama
Dep çok kötü ama şu an 28 ,28 dep.faboruKanka oranlar hep birbirine yakın bunlarda tenis set bahsi gibi düşün o mantık la işliyor
Umarım gelir knk burun guzel sansım sana bırakıp gıdıyorum ben :ROFLMAO:Dep çok kötü ama şu an 28 ,28 dep.faboru
Kazım bont çanta getir bizeUmarım gelir knk burun guzel sansım sana bırakıp gıdıyorum ben :ROFLMAO:
Durumlar ne kanka :ROFLMAO:Kazım bont çanta getir bize
Çantayı doldurmakla meşgul galibaDurumlar ne kanka :ROFLMAO:
Çanta dan payı ayır bro zjdj:ROFLMAO:Kazım bont çanta getir bize
Ekim mi oldu Kasım :ROFLMAO:İki tenis aldım biri 600 misli biri 575 misli gelirse ekime gelmezse kasima
BaşlamadıEkim mi oldu Kasım :ROFLMAO:
sonucBaşlamadı
Wonn