- 9 Eki 2018
- 8,102
- 4,799
Bırak gezsinler okul bitince zaten gerçek türkiye'yi görüyorlarDevir değişti artık öğrenciler cebinde bok gibi parayla geziyor
Bırak gezsinler okul bitince zaten gerçek türkiye'yi görüyorlarDevir değişti artık öğrenciler cebinde bok gibi parayla geziyor
Bırak gezsinler okul bitince zaten gerçek türkiye'yi görüyorlar
Soğan olmuş 13 liraBırak gezsinler okul bitince zaten gerçek türkiye'yi görüyorlar
Soğan olmuş 13 lira
Burda camel box 6.5 tl falana geliyor tl olarak hesaplayınca. Hahaha burda efes bira var. 26 grivna 4.5 tl falan. Tuborg 3.5 4 tl votka desen para etmiyor bir etin kilosu 15tl tavuk kanat aldık geçen 2 kilo 10 tl. Komik rakamlarTeki 80 kuruşa sigara içiyoruz bide
Her seye ragmen Avrupa bizi kıskanıyor ;)Burda camel box 6.5 tl falana geliyor tl olarak hesaplayınca. Hahaha burda efes bira var. 26 grivna 4.5 tl falan. Tuborg 3.5 4 tl votka desen para etmiyor bir etin kilosu 15tl tavuk kanat aldık geçen 2 kilo 10 tl. Komik rakamlar
Ben ilk kez çıkıyorum yurtdışına ama bu kadar ucuz olduğunu görünce yemin ediyorum kendi ülkende resmen sikildiğini anlıyorsun afedersiniz.Her seye ragmen Avrupa bizi kıskanıyor ;)
Afedersine gerek yok :) zaten öyleBen ilk kez çıkıyorum yurtdışına ama bu kadar ucuz olduğunu görünce yemin ediyorum kendi ülkende resmen sikildiğini anlıyorsun afedersiniz.
Orası iyi ya türk restorantları var oralara da bi bak ben gtittiğimde türk görünce mutlu oluyordum giderdim orayaBurda camel box 6.5 tl falana geliyor tl olarak hesaplayınca. Hahaha burda efes bira var. 26 grivna 4.5 tl falan. Tuborg 3.5 4 tl votka desen para etmiyor bir etin kilosu 15tl tavuk kanat aldık geçen 2 kilo 10 tl. Komik rakamlar
Var bi tane gördüm turkish grill adı altında ama sahibi ermeni nasıl bi ironi türkçeyide düzgün konuşamıyor bile burada azeri çok sayıda. Dönerciler var bi tane sonunda İstanbullu buldumda adam gibi sohbet ettim. Yoksa çoğu azeri ve vietnamlı kaynıyorOrası iyi ya türk restorantları var oralara da bi bak ben gtittiğimde türk görünce mutlu oluyordum giderdim oraya
Kiev'de miydinVar bi tane gördüm turkish grill adı altında ama sahibi ermeni nasıl bi ironi türkçeyide düzgün konuşamıyor bile burada azeri çok sayıda. Dönerciler var bi tane sonunda İstanbullu buldumda adam gibi sohbet ettim. Yoksa çoğu azeri ve vietnamlı kaynıyor
KharkivKiev'de miydin
Tebrikler üzüldüm ben cekebilsem o gun verecektim malesef kaybettimÜstüne bir de şikayet etmişler özel mesajlarım kapalı artık. Yazık ben üzülüyorum sadece. 50 liraya tamah edicek adam değilim sadece TRde banka üzerinden bi ödeme gerçekleştirecektim :)