42.5 üst 3.çeyrek.
Herkese iyi forumlar
Herkese iyi forumlar
Bunların bi de İngilizce versiyonu var takımların isimlerini o şekilde anlayıp oynuyorum artık sırf bu yüzden 500 dolar kaybettim ama dün şampiyonlar ligi müthiş geçti şimdide böylr attık çok iyi sayı çıktı suana kadar rusçaya da alışyım biraz :)Bol şanslar diliyorum,,
Alıştın mı Rusçaya :)
Teşekkür ederim gogo şu 50tl işini çözmedi ya forum o konuda kırgınım. Yani burda para var okey hiçbir problem yok burdaki yaşamımda. Ama TRye gelirken havalimanında deneme bonusu çevrimi yaptım şansıma. 250 çektiricek site biride çıkıp demedi al kardeş işini hallet diye :)Tebrik ediyorum:)
Üstüne bir de şikayet etmişler özel mesajlarım kapalı artık. Yazık ben üzülüyorum sadece. 50 liraya tamah edicek adam değilim sadece TRde banka üzerinden bi ödeme gerçekleştirecektim :)Tebrik ediyorum:)
HahahaTebrikler
Hahahaha dolar değil aslında uah ile oynuyorum ama forumun anlaması için dolar yazıyorum 9000 uah ne diye insanlar sormasın diyeTebrikler
Ne iş yaparsın babacim sen sorması ayıp öğrenci adamiz biz 316 dolar benim bir aylık yiyeceğim
Sen nasıl ogrencisin cok yiyorsun :) 316 dolar Bi işci maası neredeyse :) bizim bildigimiz unililer makarna yer yumurta yer sen Kebab yiyorsun her gun :)Ne iş yaparsın babacim sen sorması ayıp öğrenci adamiz biz 316 dolar benim bir aylık yiyeceğim
2 tane ukraynada tekstil üzerine dükkan varNe iş yaparsın babacim sen sorması ayıp öğrenci adamiz biz 316 dolar benim bir aylık yiyeceğim
Bende onu merak ettim ben öğrenciyken açlıktan geberiyorduk 2000tlye yakın para ediyor 316 dolarSen nasıl ogrencisin cok yiyorsun :) 316 dolar Bi işci maası neredeyse :) bizim bildigimiz unililer makarna yer yumurta yer sen Kebab yiyorsun her gun :)
Eskiden ogrenciler Afgan multeci gibi takılırdı devir cok degismis cok :)Bende onu merak ettim ben öğrenciyken açlıktan geberiyorduk 2000tlye yakın para ediyor 316 dolar
Nescafe çöpünü kaşık yapıp çay karıştırmak. Hergün makarna yemek bazen o bile yokEskiden ogrenciler Afgan multeci gibi takılırdı devir cok degismis cok :)
HahahahNescafe çöpünü kaşık yapıp çay karıştırmak. Hergün makarna yemek bazen o bile yok