Sana söyledim dinlemedin :)Aynen mansur one gwcmis nerden oynamadik mansura 50 tl lik ise bakin:) arkadaslar icin sevindim simdik
Bende 1x ten surebet icin bastığım 320tl ye üzüldüm :)Ben şuan keşke İstanbul'a da oynasaymışım diyorum
Ankarayi bile bile verdiler chp ye özhaseki kimdir ya ben dedim ankaralı kayseriliye oy vermez diye sırf aldığı oylar tayyip sayesinde oyuzden istanbulu alabileceğini sanmıyorum chp nin2,5'lık bir fark var istanbul için. 1.25lik değişim dengeler sonucları İstanbul'da. Söylenti doğru mu bilmiyorum ama Chp kalelerinin sonuçları özellikle gecikmeli giriliyor fark kapanabiliyor denmiş bir yerde. Daha öncede duyduk bunları Ankara Çankay Yeni Mahalle oyları girilmedi, girilirse kazandık gibisinden önceki secimlerde ve sonuc sararmış suratlardı. Bir ihtimal var İmamoğlu için eğer denilen doğru ise ama pekte umutlanmamak lazım.
yok kardeşim hediye ettiler alın buyrun diye. böyle bir şey olabilirmi? Ankara gitti İzmir gitti Antalya gitti Adana gitti tek tek büyük şehirleri kaybediyor ak parti farkında değilsin herhaldeAnkarayi bile bile verdiler chp ye özhaseki kimdir ya ben dedim ankaralı kayseriliye oy vermez diye sırf aldığı oylar tayyip sayesinde oyuzden istanbulu alabileceğini sanmıyorum chp nin
Ben @Retrobet Büro Destek 'den 3 k Binali alıcaktım max 500 alabiliyormuşuz o yüzden almamıştım iyiki alamamışız her sonuca açık şuandaBende 1x ten surebet icin bastığım 320tl ye üzüldüm :)
Yav bi git ** git kumda oynaankara daha %69 beyler binali de kazandı sayılır akp ankarayı bırakmaz ;)