Bizim yorumlar neden siliniyor ? Sabahtan akşama kadar neler deniyor . İki yorum yapınca siliniyor hayırdır ? Chp Genel merkezimi burası
siyaset için insanlar birbirine o kadar acımasız kelimeler konuşuyorki belki siyasilerin 10 dakikada unutucakları muhabbetler için insanlar bi ömür küs kalıyor ben forumda siyasi konuların konuşulmamasından yanayım akşamları işten geldikten sonra burada bi kaç saat eğleniyoruz bence hiç gerek yokSiyasi muhabbetin forumda tamamı ile kapatılmasına sebeb olacak paylaşımlar olmasın. Gorduğum olay oraya doğru gidiyor. Karşılıklı atışma, ve kavgaya sebeb olabilecek paylaşımlardır kastettiğim.
Kimin kazandıgı önemli değil ama pkk yandaşı olan insanlar ben yandaşım diye gezinmiyor ya hdp pkk yandaşı partidir bunu bilmeyen yok bunun gibi bi kaç parti daha bu insanların zaten dokunulmazlığı vs var üstüne bu partilere oy veren insanları engelleyemezsin kimse doğudaki insanlara ne biliyim her kürt vatandaşa terörist demiyor ki zatenŞimdi arkadaşlar ,,
Son noktayı koymak istiyorum,,
Öncelikle oy hakkına sahip kimseye, kimse Pkk veya terorist diyemez ,, Neden mi ?eğer öyleyse bu kastedilen seçmenler ,seçmen olamaz, yani terorist ise ,içerde olması gerekir, bunu kim sağlar ülkeyi yönetenler, eğer bahsedilen Kişiler dışarda ise demek ki terorist değil, dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 25 etnik gruptan biri , TC vatandaşı , tüm haklara sahip , yani oy verme hakkına , dolayısıyla ister Doğu da olsun ister batı da ister İstanbul ister Güney’de olsun,,bu vatandaşlarımızın verdiği oy muteberdir ,geçerlidir, terorist oyu değildir,, insanların doguda Akp , Kürt halkından oy alınca teroristle eşleştirmemesi normal karşılanıyorsa, batı da , Güney’de veya İstanbul’da Kürt arkadaşların oyu neden PKK ile özdeşleşiyor ( terorist oyu deniliyor)
Göremiyor muyuz yada görmek mi istemiyoruz bu nüansı ,,
Büyütmeye gerek yok, İstanbulu kimin kazandığı bellidir, sonuçları değiştirilse bile,, vicdan bunu gerektirir,,
Bunu söyleyen biri , yani ben ne Akp liyim nede Chp li,,
Benim ideolojim vardır elbet,içimdedir,,
Rüzgara göre şekil almaz, her devrin adamı olmam ,
Çok mu zor kabul etmek,,
Bu kadar zor olmalı,,
Saygılarımı sunuyorum,,
Şimdi arkadaşlar ,,
Son noktayı koymak istiyorum,,
Öncelikle oy hakkına sahip kimseye, kimse Pkk veya terorist diyemez ,, Neden mi ?eğer öyleyse bu kastedilen seçmenler ,seçmen olamaz, yani terorist ise ,içerde olması gerekir, bunu kim sağlar ülkeyi yönetenler, eğer bahsedilen Kişiler dışarda ise demek ki terorist değil, dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 25 etnik gruptan biri , TC vatandaşı , tüm haklara sahip , yani oy verme hakkına , dolayısıyla ister Doğu da olsun ister batı da ister İstanbul ister Güney’de olsun,,bu vatandaşlarımızın verdiği oy muteberdir ,geçerlidir, terorist oyu değildir,, insanların doguda Akp , Kürt halkından oy alınca teroristle eşleştirmemesi normal karşılanıyorsa, batı da , Güney’de veya İstanbul’da Kürt arkadaşların oyu neden PKK ile özdeşleşiyor ( terorist oyu deniliyor)
Göremiyor muyuz yada görmek mi istemiyoruz bu nüansı ,,
Büyütmeye gerek yok, İstanbulu kimin kazandığı bellidir, sonuçları değiştirilse bile,, vicdan bunu gerektirir,,
Bunu söyleyen biri , yani ben ne Akp liyim nede Chp li,,
Benim ideolojim vardır elbet,içimdedir,,
Rüzgara göre şekil almaz, her devrin adamı olmam ,
Çok mu zor kabul etmek,,
Bu kadar zor olmalı,,
Saygılarımı sunuyorum,,
raporladın mı?Yorumlarım siliniyor. Adamın birisi hatta ikisi üçü sabahtan beri " Ahlaksızlar " Hırsızlar " vs diyor tek yaptırım yok . Biz Topunuz birleştiniz ancak kafa kafaya artı oy çalındığı ortaya çıktı diyoruz yorum siliniyor. Burada tek görüş hakim herhalde
Rapor fayda etmiyor geçen o kadar rapor attık sorun olmadığını söylediler. Chp liler her türlü giydirebilir. Ama biz cevap veremeyiz burada.raporladın mı?
Gecenlerde bana Akpartili değilim demiştin :)Rapor fayda etmiyor geçen o kadar rapor attık sorun olmadığını söylediler. Chp liler her türlü giydirebilir. Ama biz cevap veremeyiz burada.
Konu akp değil abi Konu başka yerlere gidiyor. Tek taraflı musiki gibi oldu burası sabahdan beri. Sabahtan beri okuyoruz sus sus sus nereye kadar . her türlü şeyi diyecekler cevap verince benim yorumum neden siliniyor ?Gecenlerde bana Akpartili değilim demiştin :)
Kardeşim senin dediğine göre komple seçimi iptal edip yeniden seçim yapmak gerekir,,Vicdan bunu gerektirir yazmışsın ama çalınan oylar için sözün yok mu? Eğer ortaya çıkan belgeler için açıklama yapmaya gerek duymayıp açık ara bir fark yokken bunu yazman doğru değil. Net bir şekilde AKP'nin önde olduğu ilçelerde geçersiz oy sayısı bir hayli fazla.Gözaltına almalar oldu neye dayanarak böyle bir şey söyleyebiliyorsun?
Daha önceki seçimler trafoya şu girdi, oy çalındı vs. diyenler nedense bu seçimde kazanan kazandı uğraşmayın diyorlar, çok ilginç :)
@tryndamere, Kardeşim çalma , çırpma, dalgınlık , istemeden yapılan yanlışlık tek taraf için olmaz, olamaz,,
İki taraf için de yukarıda saydığım durumlar olmuş olabilir ,,
Yani artı eksi birbirini götürür,,
Sonuca etki edicek değişiklik iki taraf içinde olmuş olsa bile Leh’te veya aleyhte ,sonuca etki etmeyecektir,, bu yüzden vicdan bunu gerektirir:)
Onlarca seçimde , görev almış biri olarak konuşuyorum,,