- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Y
YSK ne zaman onaylar?Ohoo 2 hafta bekleriz artık
YSK ne zaman onaylar?Ohoo 2 hafta bekleriz artık
Valla itiraz olur oylar yeniden sayilir vs. Tam bilmiyorum ama uzun is.Y
YSK ne zaman onaylar?
Salı gunune kadar itiraz hakkı varmısValla itiraz olur oylar yeniden sayilir vs. Tam bilmiyorum ama uzun is.
Sonuçta çoğu yerini kazandı buyuksehir olmasada. O afişler yapılmış zamanında copemi atsinlar
fark 27 28 bin civarı bu 290 bin oyun nerden baksan 200 bini yine sayılmaz arada kalan 90 bin de belirleyici olmaz 90 binden 60 bini akp ye gitmez kaldı ki fark daha da açılabilir mesela esenyurt 17 bin demis ama esenyurt secmeni genelde chp de bunun gibi bir kaç ilçe daha var hem itirazı sayilmayan oylari bile hesap etmişlerdir yoksa dün kimsenin piyasaya çıkmaması hatta hatta balkona tek çıkmasi bile maglubiyetin işaretidir.Gecersiz oylar istanbulda tekrar sayılacak vermemek İcin yapılan plan level 938388447:)
Ortada AKP varsa her sey olabilir guc hala onlarda kucuk Bi ihtimal olsa dahi zorlayacaktır İstanbul kaledir parasal yönden vermek istemezlerfark 27 28 bin civarı bu 290 bin oyun nerden baksan 200 bini yine sayılmaz arada kalan 90 bin de belirleyici olmaz 90 binden 60 bini akp ye gitmez kaldı ki fark daha da açılabilir mesela esenyurt 17 bin demis ama esenyurt secmeni genelde chp de bunun gibi bir kaç ilçe daha var hem itirazı sayilmayan oylari bile hesap etmişlerdir yoksa dün kimsenin piyasaya çıkmaması hatta hatta balkona tek çıkmasi bile maglubiyetin işaretidir.
Aynen kralAdaparkın oralardasın demek :)
Aynen bende 50 tl ye yazık dedim işin ilginc tarafı Ekrem imamoglu bile basmazdı bence :)Ekrem imamoğluna basmadık salak gibi
Haha sende bendensin :))Aynen bende 50 tl ye yazık dedim işin ilginc tarafı Ekrem imamoglu bile basmazdı bence :)
güç var da başkan milletin iradesine bir daha yapamaslar bunu çünkü şu an bile akp seçmeni ist u kabul etti Anadolu Ajansina Chp secmeninden cok Akp secmeni saydırıyor neyse hayirlisi o olsun ama artık hak eden hakkını alsın kim olursa olsun buOrtada AKP varsa her sey olabilir guc hala onlarda kucuk Bi ihtimal olsa dahi zorlayacaktır İstanbul kaledir parasal yönden vermek istemezler
Aynen nasıl muharrem ince gecen secim icimiz den gecti ler dediyse bugun de AKP tebrik etmeli Mansur yavas olası bi durumdu ama ekrem imamoglu buyuk iş basardı adamın karsısında son basbakan vardı yinede aldı helal olsun iyi calısmıs ekibi demek kigüç var da başkan milletin iradesine bir daha yapamaslar bunu çünkü şu an bile akp seçmeni ist u kabul etti Anadolu Ajansina Chp secmeninden cok Akp secmeni saydırıyor neyse hayirlisi o olsun ama artık hak eden hakkını alsın kim olursa olsun bu
Sen birinin yerine attırdın o nerede ulasabildin mi :)İmamogkunasa mansurada attım