- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Oldu bitti yapmaya calısıyotlar 4 yasında ki kızım anladı yuzunden kazanamadıgını :)%98 açılmıs nereye kazandık dedi bu aradaki fark 4000 kişi . 5 kere daha sayılır o oylar
Oldu bitti yapmaya calısıyotlar 4 yasında ki kızım anladı yuzunden kazanamadıgını :)%98 açılmıs nereye kazandık dedi bu aradaki fark 4000 kişi . 5 kere daha sayılır o oylar
Bu olay bana biseyi hatırlattı şimdi bursadan gol haberi var 2-2 2-2Demokrasi kazandı demek istemiştir, sen yanlış anlamışsın
Ya bir değişiklik olsun alsın imamoğlu. Binali daha konusamıyor bile bi değişiklik lazımOldu bitti yapmaya calısıyotlar 4 yasında ki kızım anladı yuzunden kazanamadıgını :)
Abi sen hayatta bunu icten demezsin yeme benş burda :)Ya bir değişiklik olsun alsın imamoğlu. Binali daha konusamıyor bile bi değişiklik lazım
la yok be değişsin be kafa kafaya olmus baksana bu saatten sonra alsa ne olur . % 5 10 fark olsa eyw ama baksana kafa kafayaAbi sen hayatta bunu icten demezsin yeme benş burda :)
Mansur yavaş baba elektriklerini kesmiştir balkonunFarkındamısınız kimse Tayyip Erdoğanı konuşmuyor şu an. Adam güya Ankara'da balkon konuşması yapacaktı.
Başkan biz alacagimizi aldık Mansur dan 1 kVeri akışı yine durdu:)
Aynen binali kazandık der demez durduVeri akışı yine durdu:)
Allah sana kolaylık versin hep olan size oluyor hocam :)Retrobet'in açıkladığı rolling için;
Bu mesajdan önce yazmış olan tüm üyeleri katılımcı listesine eklenecektir. 16 Sayfalık bir yorum var. Listenin hazırlanması biraz sürebilir. Şimdiden bol şanslar diliyorum.
Ona ayrı sevindim tabi felici dostum ama 1000 lira bugün var yarın yok:) önemli olan geleceğimizBaşkan biz alacagimizi aldık Mansur dan 1 k
Gururuna yediremeyip yapar yine dede emin ol .Farkındamısınız kimse Tayyip Erdoğanı konuşmuyor şu an. Adam güya Ankara'da balkon konuşması yapacaktı.
Bursadan gol haberi varOff burdan Ekrem İmamoğlu kazanıyormuş