atamadılar won :)
wonnn hadi tebrikler ;)Buda gelmezse artık uyku zamanı gelmistir
tatlı rüyalar . Rüyanda bizi yatıran Hana women ları gör :)Wonn deyip artık uyku zamanı gelmiştir arkadaşlar.. hepinize bol şans. 1 saat sonra görüşürüz :)
mumkunse 1 degil 3.4 saat gorusmeyelim uyu biraz hadi gorusmek uzere :)Wonn deyip artık uyku zamanı gelmiştir arkadaşlar.. hepinize bol şans. 1 saat sonra görüşürüz :)
Onlara ben attıracam rüyamda başka birşey :)tatlı rüyalar . Rüyanda bizi yatıran Hana women ları gör :)
S. A bos musunuz Bi iki Mac verecegimde totem lazım :)mumkunse 1 degil 3.4 saat gorusmeyelim uyu biraz hadi gorusmek uzere :)
ver hacım ver takip edelim kazandıralım :)S. A bos musunuz Bi iki Mac verecegimde totem lazım :)
Cesur senin meslek çok ilgi görüyor:) uyumadan maçları soylede bende destek olayımS. A bos musunuz Bi iki Mac verecegimde totem lazım :)
Sağol @Heykanbaba gözler gece seni aradı ama erkencisin herhaldeTebrikler @iboisen
A.s tabi efendim ne demek sizin maclari yollamaniz yeterli islerimizi rafa kaldiririz gerekirse ;)S. A bos musunuz Bi iki Mac verecegimde totem lazım :)
Zaman cok evdeyim her zaman firsat buldukca takip ediyorum herkesim kuponu siteler degil oyuncu kazansin ;)Cesur senin meslek çok ilgi görüyor:) uyumadan maçları soylede bende destek olayım
Sizin şu futbola üst oynama alışkanlığıniz beni korkutuyor yavaştan bende başlıyacam gibi :)Daha henuz yapmadım bekliyorum yazacağım takipte kalın :) avustralya oran 2 olsun ust dusunuyorum
Ulan 1.95 di 2 olsun dedik gol geldiZaman cok evdeyim her zaman firsat buldukca takip ediyorum herkesim kuponu siteler degil oyuncu kazansin ;)
cokta rahat olucaktin simdi tek.gol 40 dk beklerdik neyse nasip bulursun daha bugun acisini cikarican ;)Ulan 1.95 di 2 olsun dedik gol geldi