Bu lanet ise baslamasaydik şimdi zengindik. 40 saattir uyku uyumuyorum. Gece 4 giibi uyuyayim dedim. Yattim yataga uyuyamiyorum onca maç varken uyunur muİnanıyoruz güveniyoruz bir gün zengin olacağız !
hakkatten ya ben yattim benim kumarim biter dedin sabah baktim devam etmissin ve hala ayaktasin cikardinmi bari zarariBu lanet ise baslamasaydik şimdi zengindik. 40 saattir uyku uyumuyorum. Gece 4 giibi uyuyayim dedim. Yattim yataga uyuyamiyorum onca maç varken uyunur mu
Indiana maci muthisti son saniyelerde kuponlar geldi. Sen gittikten sonra yaptığım kuponlarda lose yok :)hakkatten ya ben yattim benim kumarim biter dedin sabah baktim devam etmissin ve hala ayaktasin cikardinmi bari zarari
Gençlik kalmadı bizde yolu yariladik :)Gençlik sıkıntı sizde fazla kaptırmayin anı yaşayın :)
bir daha gelme diyon yani kuponlarima ohh iyi olmus ya bari bekledigine degmiste keske bi kac saat yatsaydin sagligindan edersin kendiniIndiana maci muthisti son saniyelerde kuponlar geldi. Sen gittikten sonra yaptığım kuponlarda lose yok :)
haydi bol sanslar bu gelsin bari :)
Dunn gece sas nasıldı ilk çeyrek son 30 saniyede 5 sayi yedi. Ne güzelse wonlamistik :)haydi bol sanslar bu gelsin bari :)
Sağol başkanbol şans kardeş
ya ben normalde mac bitmeden hayatta kazandi demem ama 20 saniye hadi 1 basket yedin sana kalan sure 10.12 ne ara kaybettin bide ucluk yedin olmuyucak sey basimiza geldiDunn gece sas nasıldı ilk çeyrek son 30 saniyede 5 sayi yedi. Ne güzelse wonlamistik :)