pardon zararsız:)
Bastığımı geri aldım
pardon zararsız:)
bol şanşlar
gol seçimimi schalkeden yana kullanıyorumm
allah su penaltıyı kaçıran topcuların belasını versın nedir bu
schalke atar dıyoruz ılk golu penaltı gıttı
dun rize
çarsamba monaco
komple bunları hadım etmek lazım
juve 2 1 bıtecek
sızınde bazen ben oynadım dıye kactı dedıgınız oluyo mu bılgısayarı dovesım gelıyor:)allah su penaltıyı kaçıran topcuların belasını versın nedir bu
schalke atar dıyoruz ılk golu penaltı gıttı
dun rize
çarsamba monaco
komple bunları hadım etmek lazım
sızınde bazen ben oynadım dıye kactı dedıgınız oluyo mu bılgısayarı dovesım gelıyor:)
sızınde bazen ben oynadım dıye kactı dedıgınız oluyo mu bılgısayarı dovesım gelıyor:)
Aynen öyle cash out yapmasam aşırı sövmüştüm :)
mevzu o gun kazanamayacagımız olunca sankı bırılerı engellıyomus gıbı oluyor yada o enerjıyı bız mı çagırıyoruz anlayamadımvalla öyle hacı ya
en buyuk kayıp carsamba oldu benım ıcın :( gelseydı o falcao nun golu kart borcum kapanıyordu :/
gitti kaleciyi diger köseye yatırdı bu malda dışarı attı :(
mevzu o gun kazanamayacagımız olunca sankı bırılerı engellıyomus gıbı oluyor yada o enerjıyı bız mı çagırıyoruz anlayamadım
kesınlıkle bende oyle dusunenlerdenım baskette son 2 dk 3 sayı farkda yok dıyelım dıyorsunku ne kadar kacsa bıle fark yok foul falan gelır sacmalayıp son ana bırakıp bıde ustune 3 lazomken 2 sayı atıp bıtmıyormu hadı dıyorum benım uzerıme oynanmıyorda ne oluyorsorma valla başkan ya
diyorum ıcımden oynamasaydım o gun monaco 2*2 bıtırırdı dıye
bol sans stres olma bu kadar yeter bencede baska mac bak sen ama gol varValla bu bile zor girdik kaleye başka almam juve maçına :)
Kypondaki diger mac fena görünmüyor gol icin cherloi cercle maciValla bu bile zor girdik kaleye başka almam juve maçına :)
Juve 3bol sans stres olma bu kadar yeter bencede baska mac bak sen ama gol var
3-1 olduKypondaki diger mac fena görünmüyor gol icin cherloi cercle maci
bol sansEkli dosyayı görüntüle 4408 Ufaktan devam