ben de bızımkılerı aradım evdeki camlar cerceveler inmiş aşağı hepGeçmiş olsun Adiyamani aradım babamlari orda bile baya sallanmis
Dikkat etsinler geçmiş olsunben de bızımkılerı aradım evdeki camlar cerceveler inmiş aşağı hep
Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi'nin açıklamasına göre, Elazığ'daki 6.5'lik depremin 120 milyon kişi tarafından hissedilmiş olabileceği tahmin ediliyor.Acilen depreme karşı önlem alınması lazım bunu 10 milyon kişi hissederek yaşadı
Sanırım fay hattı ile alakalı Bi durum yoksa amk samsunla elazıg 10 saat yol neredeysebüyük geçmiş olsun
bana neden anormal geliyor bu deprem ya bunu bitek düşünen benmiyim
elazığ nere samsun nere ???
yanlız bukadar uzun bi fay hattında kırılma olduysa durum kötüSanırım fay hattı ile alakalı Bi durum yoksa amk samsunla elazıg 10 saat yol neredeyse
malesef 2 malatya 2 elazığda varMalatya'da 1 kişi ölmüş malesef
artar dostum maalesef artar. Tekrartekrar yazip insanları korkutmak istemiyorum ama bu deprem çok can almıştır. Allah tekrarını yasatmasinmalesef 2 malatya 2 elazığda var
geçmiş olsun dostumKolonlar çalıştı gözümün önünde irkildim kanka
Dostum cok gecmiş olsunartar dostum maalesef artar. Tekrartekrar yazip insanları korkutmak istemiyorum ama bu deprem çok can almıştır. Allah tekrarını yasatmasin
Yav cins adam ya elinden gelen herşeyi yapmışmış ulan gez bir ne kadar ölmüş bitmiş bina var millet çaresizlikten oturuyor bir el atın anca yaptık yapıyoruz felan filan işteBu Süleyman amcayı günahım kadar sevmem makamımdan dolayı saygım var elbette ama bu kadar mı olur be abicim ölü yok diyorsun 1 saat önce 11 ölü var