Az Elazığ KTM 'de sürünmedik , 6.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş Elazığ'da ...
ciddi misin laMalatyadayim ben oyle sallandiusam orasi maalesef yıkilmistir
baskan yolun sonu dedim şu an tüm malatya sokaktaciddi misin la
Cokmu kotuydu Rabbim korusun artti iyice depremlerMalatyadayim ben oyle sallandiusam orasi maalesef yıkilmistir
Askerliği Tunceli'de yaptım o süre boyunca git gel izin terhis vs derken 1 ay Elazığ KTM de kaldım 1-2 defada çarşıya cıkmıstım alt yapısı felaket baya yıkım vardır gibibaskan yolun sonu dedim şu an tüm malatya sokakta
aga arada sallıyordu gülüp geçiyorduk bu sefer ki dedim gittik hava da çok kötüydü çok değişikti herkes diyordu deprem havasi diye yani ben böylesini görmedim yaAskerliği Tunceli'de yaptım o süre boyunca git gel izin terhis vs derken 1 ay Elazığ KTM de kaldım 1-2 defada çarşıya cıkmıstım alt yapısı felaket baya yıkım vardır gibi
A haberde malatyayı gösteriyor herkes dısarıda arabasıno alan gidiyor ins can kaybı yoktur cok gecmis olsun Kardesimbeyler daha elim ayağım titriyor yazamıyorum o derece kötüydü
insallah olmaz ama sanmıyorum Malatya böyle sallandiysa merkez üssü düşünemiyorumÇok geçmiş olsun. Umarım can kaybı yoktur. :(
izliyordum mahalle ana baba günü Allah yardımcımız olsun tüm milletimizinA haberde malatyayı gösteriyor herkes dısarıda arabasıno alan gidiyor ins can kaybı yoktur cok gecmis olsun Kardesim
geçmiş olsun herkese ve sana @ravis44 umarım can kayıbı yoktur ya tekrar geçmiş olsun dostum :(beyler daha elim ayağım titriyor yazamıyorum o derece kötüydü
aga bak malatya yıkıldı dedim ben ömrümde böylesini görmedim yaşamadım insallah düşündüğüm gibi değildir. Samsun bile hissetmişEkşi'de deprem başlığına Elazığ'dan yazan bir tane üye yok.
Bin mesaj oldu neredeyse bir kişi yok.