- 12 Mar 2019
- 3,070
- 1,164
Çocuktum o zamanlar :)Başkan sen seviyeyi cok dusuruyon ya drunhj
Çocuktum o zamanlar :)Başkan sen seviyeyi cok dusuruyon ya drunhj
Bende chucky doneminde cocuktumÇocuktum o zamanlar :)
Climax ya da us (biz) izledin mi?B
Musallat hepsini izledim farklı bir film arıypm kesmiyor benı
Musallat benim de. O kadının çerçeveden çıktığı sahne hala aklımda :)Bende chucky doneminde cocuktum
Su ana kadar favorim dabbe 4
İzledim başkan hepsini@Felicilianolopez korku kapanı serisini izle olmadı korku seansı 1 ve 2 olabilir sadece gerilim istiyorsan nefesini tut olabilir
Climax nedir hocam :LOL: beş para etmez saçmalıklarla dolu. İmdb puanı yanıltmasınClimax ya da us (biz) izledin mi?
2019 yapımı korku filmlerinin en iyisi Climax ve us bizde bi testere demek yiğidim.Climax nedir hocam :LOL: beş para etmez saçmalıklarla dolu. İmdb puanı yanıltmasın
Kime göre neye göre :)2019 yapımı korku filmlerinin en iyisi Climax ve us bizde bi testere demek yiğidim.
Yok kanka izlemedim hemen balıyom@Felicilianolopez kanka Thé thing izledin mi? 2019 değil ama istediğin korku filmi bu sanırım.
Kadavra , senaryo itibari ile de şaşırtıcı , ben de tavsiye ediyorum,,Kadavra :)
Hocam bu kadavra pathology 2008 yapımı :)Kadavra , senaryo itibari ile de şaşırtıcı , ben de tavsiye ediyorum,,
:)Hocam bu kadavra pathology 2008 yapımı :)
Yani kardeşim, çünkü konu, kısıtlı bu alanda, hemen hemen aynı filmler benzer yapıda karşımıza çıkıyor :)@Gogo dayo eskisi gibi korku filmi cıkmıyor sanki bana mı öyle geliyor
Sahipli ye başladım. Fena değil :)@Gogo dayo eskisi gibi korku filmi cıkmıyor sanki bana mı öyle geliyor