- 5 Haz 2019
- 1,896
- 955
Askeri personel değilsin demi bende birine benzettimSakin ol aydın ne bu şiddet bu celal tanıyamaz mıyım kendisini
Askeri personel değilsin demi bende birine benzettimSakin ol aydın ne bu şiddet bu celal tanıyamaz mıyım kendisini
N tabikiTahmin ettigim 2 kisi var N.. ? S..?
Tamamdir ilk dusundugum dogruymusN tabiki
RasgeleTamamdir ilk dusundugum dogruymus
Kardes niye atliyorsun herseye ister firat der ister demez . Demekki taniyor da diyor .Bugün üye olmuşsun değil mi nerden biliyorsun ismi Fırat ikincisi bu ne samimiyet yoksa daha önce buralarda üyeliğin var mıydı?
Boşver kardeşim yanlış anlamıştır kendisini de tanıyorum kırıcı biri değildi :)Kardes niye atliyorsun herseye ister firat der ister demez . Demekki taniyor da diyor .
Sen avukatimisin adami agzi yokmu nerden taniyorsun der degilmi?
Ne bilim baskan banada tanidik geldimde nedimmiydi isimBoşver kardeşim yanlış anlamıştır kendisini de tanıyorum kırıcı biri değildi :)
Necipti. Tekrar banlatıcaksınız beni baksana herkes döküldü :)Ne bilim baskan banada tanidik geldimde nedimmiydi isim
Pardon :)Necipti. Tekrar banlatıcaksınız beni baksana herkes döküldü :)
Vay vay tanıdım seni kusura bakma hoşgeldin :)Boşver kardeşim yanlış anlamıştır kendisini de tanıyorum kırıcı biri değildi :)
Senin onu tanıdığını sanmıyorum çünkü sen varken o yoktu sanane bananeli konuşma bide ben orda ne dediğim ortada avukatlık filan yaptığım yok yani beni taniyan tanır bilir bu arkadaşıda çok sevdiğimi bilir öyle tahrik edici konuşma benceNe bilim baskan banada tanidik geldimde nedimmiydi isim
Bunun neyi tahrik kardes , sanane felan nerede goster bakayim bana ? Ben varkende o vardi rahat ol sen :)Senin onu tanıdığını sanmıyorum çünkü sen varken o yoktu sanane bananeli konuşma bide ben orda ne dediğim ortada avukatlık filan yaptığım yok yani beni taniyan tanır bilir bu arkadaşıda çok sevdiğimi bilir öyle tahrik edici konuşma bence
Adamın ağzı yok mu avukati misin bunlar tahrik edici sözlerBunun neyi tahrik kardes , sanane felan nerede goster bakayim bana ? Ben varkende o vardi rahat ol sen :)
arkadaşlar kimse birbirini kırmasın gerek yok @Dede ile konusmam gerek tekrar aranızda olmak istiyorum güzel bir sayfa ileAdamın ağzı yok mu avukati misin bunlar tahrik edici sözler
İkincisi bu arkadaş var iken sen yoktun görmedim ha başka hesap ile üyeliğin var ise bilmiyorum bu bu isim ile yoktun sen onu diyorum çünkü ben yeni yeni buraya takıldığımda o vardı ozaman sonra sorun oldu engellendi yoksa çok seviyordum onu hata twitirda bile takip ediyorum onu
Hoşgeldin kardeşim benim bizde seni görmek istiyoruz aramızdaarkadaşlar kimse birbirini kırmasın gerek yok @Dede ile konusmam gerek tekrar aranızda olmak istiyorum güzel bir sayfa ile