- 16 Kas 2019
- 180
- 126
aynn kardesm dolandırıcı serefsizler aynı bunla konusuyorum suan nasılda hemen papara no veriyor sana
aynn kardesm dolandırıcı serefsizler aynı bunla konusuyorum suan nasılda hemen papara no veriyor sana
Arkadaşimlada konuştum 100 lirayı 4-5 saatte gönderdi dedi sabah çekim vermiş 1-2 ay önce banada göndereceklermis gibi gelmedi şimdi ama bı sabahı bekle istersenMadem güncelleme var yatırım nasıl alıyorsun diyorum cevap veremiyor.
Gözün aydın kardeşim bu tarz ihtiyacın olduğu paraları riske etme derim :)Ohh be ohh baskıyla kaba kuvvetle tehditle ısrarla sonunda ödettirdim.
Allah böyle sitelerin topunun tez zamanda canını alsın.Yeter artık sıkıntısız bir günüm yok ya.
Bir daha da tövbeler olsuun be allah yüzüme baktı.Asker param dedim sokakta kaldım dedimde aldım parayı.
Ekli dosyayı görüntüle 36510
Gozun aydin iyi yirtmissin sevindimOhh be ohh baskıyla kaba kuvvetle tehditle ısrarla sonunda ödettirdim.
Allah böyle sitelerin topunun tez zamanda canını alsın.Yeter artık sıkıntısız bir günüm yok ya.
Bir daha da tövbeler olsuun be allah yüzüme baktı.Asker param dedim sokakta kaldım dedimde aldım parayı.
Ekli dosyayı görüntüle 36510