- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
o kadar kaybedecek kadar paramız yok 3 5 kuruş helal kazanıyosak 6 veriyoz buna :)öğrenmeden daha zevkli oluyor ama orası da var
o kadar kaybedecek kadar paramız yok 3 5 kuruş helal kazanıyosak 6 veriyoz buna :)öğrenmeden daha zevkli oluyor ama orası da var
orası da doğru iki ucu b-klu değneko kadar kaybedecek kadar paramız yok 3 5 kuruş helal kazanıyosak 6 veriyoz buna :)
Hooop kardeşim sen bok yazmaya mı tenezzül ettin raporu yersin ona göre!!!!orası da doğru iki ucu b-klu değnek
şşşş sansürlü sansürlüHooop kardeşim sen bok yazmaya mı tenezzül ettin raporu yersin ona göre!!!!
Benim ki sansürsüz ama ben dede’nin torunuyum o yüzden torpilliyim yaaanişşşş sansürlü sansürlü
hahaahh oda iyi taktikBenim ki sansürsüz ama ben dede’nin torunuyum o yüzden torpilliyim yaaani
50 den nerelere valla bu bayram iyi geçecek sanaBetnano sabah 10 dan sonra dedi 470 tl yi iptal ettim devam ettim bu gece sanırım bayram muhabbetine veriyor oyunlar
Ekli dosyayı görüntüle 23557
Gönlü guzel insan inan elimde olsa bende bi yardim ederdim ah keskeEkli dosyayı görüntüle 23531
Bu Çekim gelince @berkayunal Jeton verirmisin bayram hediyesi olsun ufakdan
Baskan nazar degdirme aman diyim :)Bende inanılmaz şans var bu gece
Sıradaki sponsor Sportsbet.io
yatırım 100 tl
Ekli dosyayı görüntüle 23543
11 dk da olana bakın beyler
Ekli dosyayı görüntüle 23544
100x geldi
Ekli dosyayı görüntüle 23545
:P @emana22 hahaha bayramin mubarek olsun abi :) bayramda saka yapip gulelim boyleBana bayram guzelligi yapacak kisi @emana22 dir sahsimce haha :)
Diye dusunuyorum @lutonbaskanı abi :)
Seninde kardesim hayırlı bayramlar :):P @emana22 hahaha bayramin mubarek olsun abi :) bayramda saka yapip gulelim boyle
Namazi kildim rahatim suanda allaha sukur bakalim. El optuk fakat bise gelmediSeninde kardesim hayırlı bayramlar :)