Buranın westi güzel içinde 25 sigara var 30 grivna yani 5.5 tl falan ve tadı güzel normalde camel box içiyorum ama bunu beğendimOranin para birimine göre cok iyi para kazanmissin gerci buraya gorede iyide orasi daha iyi :) o west kac grivna?
Anladim bizim para degeride onlara eşit o zaman ayni sey :)Buranın westi güzel içinde 25 sigara var 30 grivna yani 5.5 tl falan ve tadı güzel normalde camel box içiyorum ama bunu beğendim
4.78 Grivna 1 TL yapıyor. Eşit değil yahu asgari ücretleri 5000 grivna yani 1000tlAnladim bizim para degeride onlara eşit o zaman ayni sey :)
1xbet miArkadaşa gönder seçeneği var 1x li sitelerde :). Şikayet açmıştım hesabımı kapatmışlar mendeburlad
Evet kapatmış hesabınız yok diyor1xbet mi
Esit derken dolara göre diyorum aynı seye denk geliyor yani. Sigaranin vergisi düşük ondan 5.50 ye geliyor :)4.78 Grivna 1 TL yapıyor. Eşit değil yahu asgari ücretleri 5000 grivna yani 1000tl
Aynen aynen o doğru ülkemizde de o fiyat ama vergi alındığı için west 10 lira galiba vergi yok burda alkole de yok. Absolut votka 70lik burda 45 tl ye geliyor ama bizde 130 150 tlEsit derken dolara göre diyorum aynı seye denk geliyor yani. Sigaranin vergisi düşük ondan 5.50 ye geliyor :)
Teşekkür ederim gogo sağol :)Bol şansların devam etsin kardeşim,,
Kalıcı gittim Kharkiv-Dnipro-Zaporijya arasıGeçici mi gittin kalıcı mı @FastGhost bir de hangi şehir?
1xbet in kendinden haberi yok. Güya rus sitesiTam 25 gün para çekimi bölümünü güncelleme var diye açmadılar param eridi gitti çok ihtiyacım vardı çekemedim sikayet açtım forumlara 4 ay sonra cevap yazdılar sorun ne diye ben de an..nın a.ı dedim şimdi mi bakıyorsunuz diye dellendim bişey yapamayız deyip gittiler
TebriklerSevincimi sizlerle paylaşmak istedim..
3917 dolar kazandım 2 günde. Arada loseler olsa da.. Herkese iyi forumlar forumdaşlar:)
Ekli dosyayı görüntüle 15731
3900 dolar olsa ne olacak 100tl para lazım paparadanTL çok değersiz ya 700 USD aldım dünkü kazanca sen 3900 USD diyon
Türkiyeden daha rahat yaşıyorsun abi ben takip ediyorum burda 1000 lira yapamdıgın tatili orda krallar gibi tatil yaparsınEsit derken dolara göre diyorum aynı seye denk geliyor yani. Sigaranin vergisi düşük ondan 5.50 ye geliyor :)