- 25 Ocak 2019
- 5,960
- 3,397
abi sen iktidara muhalefetsin taman onu anladik.Forum yönetimini de muhalifsinŞimdi tartışamam uykum geldi :)
abi sen iktidara muhalefetsin taman onu anladik.Forum yönetimini de muhalifsinŞimdi tartışamam uykum geldi :)
Kardeşim.inan imamğlunu sevmem..başarılıda bulmuyorum..ama ona hitap ederkende sun.. demeyi uygun bulurum...eleştir.. ama. Zat diye hitap etme...ona saygın yoksa ona oy veren milyonlara olsunNe de olsa rizelisin hemserin ve seN :)
Aklından çıkmadığına göre reisçi evet@efray4848 Ya bakma en koyu reisci o . Havadan bahsediyorsun konuyu ona getiriyor. Yaz tatili diyorsun konuyu ona getiriyor. Her konuda reise bağlıyor . İçten içe seviyor @Genclerbirligi
sesli güldüm ya.Bu adamın yönetelenlere karsi bir muhalifliğı var.Forum yönetiminide muhalif.Ama burdan vazgecemiyo seviyo burayi.Demekki reisi de seviyoAtatürk diyorsun reis şunu yapmadı diyor ekrem diyorsun reis bunu dedi buraya çıkmadı etmedi. Benden daha çok takip ediyor. Yukarda resim atmıssınız liderlerin oldugu altına şey yazmıs Çok nadir böyle fotoğraflar diyor ben resmi yeni gördüm düşün adam koyu tayyipçi
Imamoglunu tabi sevmezsin adam hem belediye ile uğraşıyor hem de iktidarın cekememezligi ile uğraşıyorKardeşim.inan imamğlunu sevmem..başarılıda bulmuyorum..ama ona hitap ederkende sun.. demeyi uygun bulurum...eleştir.. ama. Zat diye hitap etme...ona saygın yoksa ona oy veren milyonlara olsun
Eleştiri şart herkese yapmak lazım:)evet forumdada yönetime karşı ülkeyi yönetede karşı dışarı çıksa bakkala manava da karşıdır kesin @Genclerbirligi yorulmuyormusun .balkona çıkıp güneşe bugun yaktın bizi işin gücün yokmu senin diye bağıyorsundur sen kesin
Yo tam tersi hep kaybediyorum@Genclerbirligi bu ara cok kazaniyisun..etkinliklerde bile 40,-50, bilet aldogina göre...koy siyasetine. Sen foruma mac verde bizde nasiplenelim.. Bu ara şansın bal gibi:)
Reis 18 yıldır hep gidiyo ztnReis gidici o yüzden böyle chp ye iftira atıp duruyor :)
Hile ile alıyor hamdolsun:)Reis 18 yıldır hep gidiyo ztn
Siyaseti bir kenara birakalimda forumada senin gibi adam lazımHile ile alıyor hamdolsun:)
Modluk istemem :)Siyaseti bir kenara birakalimda forumada senin gibi adam lazım
Ztn dede'de forum yönetimine muhaliflerden birinin mod olmasini istiyorduModluk istemem :)