M
maxaljin
Misafir
Dolapta kına var bir kilo kadar. Sana vereyim, aklına geldikçe parça parça yakarsın.basket maçına patlar bu kupon :)
Dolapta kına var bir kilo kadar. Sana vereyim, aklına geldikçe parça parça yakarsın.basket maçına patlar bu kupon :)
Yok, piyasada *** çok lazım oluyor.noldu evde bulunsun diye fazlamı aldın :)
Kusura bakma basket naçına bende aldım bugün aldığım 2 maç yattı ondan dedim :) sana bi garezim yoktuYok, piyasada *** çok lazım oluyor.
Garezin olduğundan değil ama her lafın bi' nizamı var. Pat diye söylersen can sıkıcı cevaplar alırsın. Açıklama yaparsın oturur tartışırız zevkle ama böyle yapınca ayıp oluyor.Kusura bakma basket naçına bende aldım bugün aldığım 2 maç yattı ondan dedim :) sana bi garezim yoktu
10 dk sende :)Ekvador'da da ilk gol geldi dakika 10.
York maçında ilk yarı gol görürsek çok şık olacak.
Çok maç olunca benim dikkat dağılıyor takip edemiyorum TEK’e düşünce takip ederim :) haber verirsinHFX 1-2 oldu dakika 45+1. İlk maçımız geldi.
Bas rahat olur o maçBasketbol ilk periyot 23-6 bitti. 160,5 barem var. Aşırı derece de göz kırpıyor. Kasayı bassam mı diye düşünmüyor değilim.
Kesinlikle olur da kaçırdık barem 170 oldu. Bu maç 180'den üst olacak ilk periyota rağmen de hadi bakalım.Bas rahat olur o maç
Aklına geldiğinde alacaksın kaçırmayacaksın :)Kesinlikle olur da kaçırdık barem 170 oldu. Bu maç 180'den üst olacak ilk periyota rağmen de hadi bakalım.
Doğru söylüyorsun abi. Kafa tek burada olsa olacak da işte...Aklına geldiğinde alacaksın kaçırmayacaksın :)