Bekliyorum wipbetin 100ü senin kupona atarım ama sadece futbola basketbol verme bana sevmiyorumAkşam 22'den sonra kuponu yapmaya başlarım. O saatlerde haberleşiriz.
Bekliyorum wipbetin 100ü senin kupona atarım ama sadece futbola basketbol verme bana sevmiyorumAkşam 22'den sonra kuponu yapmaya başlarım. O saatlerde haberleşiriz.
Yarın gece sadece futbol olacak. ABD alt ligleri canlı biliyorsun. Takibimde olan takımlar var. 6 tanesini gözüme kestirdim. 200 TL'ye (100 nakit+100 bonus) 6 maç 15-20 oran arası veriyor. 3bin - 4bin TL arası demek. Bence çok çok iyi.Bekliyorum wipbetin 100ü senin kupona atarım ama sadece futbola basketbol verme bana sevmiyorum
Bende 100e 100 alacam 100ü senin kupona atarım 100ü canlıda takılırımYarın gece sadece futbol olacak. ABD alt ligleri canlı biliyorsun. Takibimde olan takımlar var. 6 tanesini gözüme kestirdim. 200 TL'ye (100 nakit+100 bonus) 6 maç 15-20 oran arası veriyor. 3bin - 4bin TL arası demek. Bence çok çok iyi.
Bol sanslar olsunHayırlı geceler olsun arkadaşlar.
Oldukça güvendiğim bir kombinem var.
Kupon kazandığı taktirde 450 TL bonus çevrimi kalacak geriye sadece.
Kupon kazanır + bonus çevrimi olan 450 TL'ye yapacağımız kupon da kazanır ise 4 arkadaşımıza 50 TL şans parası göndereceğim.
Olur da sadece kupon kazanırsa da 2 arkadaşımıza 50 TL şans parası göndereceğim.
İlk maçın başlangıç saatine kadar beğeni ve yorum katkısında bulunan arkadaşlarımızı çekilişe dahil edeceğim.
@brcn1453 senden gelen şans parası da var bu kuponun içinde hocam. İnşallah bu kupon da kazanır ve başka arkadaşlarımıza şans parası olarak devam eder.
Ekli dosyayı görüntüle 21299
Nasip aga umarim gelirde iyice bi rahatlarsin az mac olmus guzel duruyo bakalim :)@Cesur87, Sağolasın bro. 5 maça düştük bakalım neler olacak.
İnşallah dostum. Teşekkür ederim. :)Nasip aga umarim gelirde iyice bi rahatlarsin az mac olmus guzel duruyo bakalim :)
bol şans kankaHayırlı geceler olsun arkadaşlar.
Kupon kazanır + bonus çevrimi olan 450 TL'ye yapacağımız kupon da kazanır ise 4 arkadaşımıza 50 TL şans parası göndereceğim.
Olur da sadece kupon kazanırsa da 2 arkadaşımıza 50 TL şans parası göndereceğim.
İlk maçın başlangıç saatine kadar beğeni ve yorum katkısında bulunan arkadaşlarımızı çekilişe dahil edeceğim.
@brcn1453 senden gelen şans parası da var bu kuponun içinde hocam. İnşallah bu kupon da kazanır ve başka arkadaşlarımıza şans parası olarak devam eder.
Sağolasın bro.bol şans kanka
Bi durum yok ilk maç 4 teyeni geldim nedir durum
Sayende ilk kez rollingden para aldım :)@Nobleblood3568, Teşekkür ederim dostum.
BolşansHayırlı geceler olsun arkadaşlar.
İnşallah sayısız sefer daha alırsın dostum. :)Sayende ilk kez rollingden para aldım :)