kardeş bir formül bulmanın peşindeyim bu formülü bulursak forumca rolling kazanma hedefimiz yükselir valla sponsor sitelerin korkulu rüyası haline geliriz forumca :) düşünsene 10 rolling 8 i tutmuş yada 10 uiyi düşünmüşsün abi bence mantıklı burdaki fikirlerle yola çıkılabilir
ya sen var ya kardeşim :) en son geleceğim izmire tepeciğe mi gideriz artık şehir hamamına mı vs yaparız bişeyler işte anlamışssındırBenimde 9 Şubat'ta abi şanssızlığı kırmak için şimdiden bakıyorum. Malum dün Beşiktaş'a 2.5 alt verdim 6 2 bitti :)
Kendim kadar cunubetini ben sende gordum gel sarılalım :) roma ust verdim dakka 46 dan sonra gol yok Ausburg 3.5 ust verdim 52 den sonra gol yokBenimde 9 Şubat'ta abi şanssızlığı kırmak için şimdiden bakıyorum. Malum dün Beşiktaş'a 2.5 alt verdim 6 2 bitti :)
Hahahha abime bak yol yordam biliyor da abi ben acemibirligini orda yaptım 5 tl ye is gören vardı lanet olsun sitelerdeki freebet bile daha fazla :)ya sen var ya kardeşim :) en son geleceğim izmire tepeciğe mi gideriz artık şehir hamamına mı vs yaparız bişeyler işte anlamışssındır
emana yı da alıyoruz :)Kendim kadar cunubetini ben sende gordum gel sarılalım :) roma ust verdim dakka 46 dan sonra gol yok Ausburg 3.5 ust verdim 52 den sonra gol yok
ertesi gün 14 şubat sevgililer günü esas şampiyonlar ligi ogün 3-5 bişeyler olsun cepte milletin :)O degilde @xmen7772 abi senin günün sampuyonlar ligine denk geliyor iyi incelemek gerek onlari :)
kulağa hoş geliyor inşallah :)kardeş bir formül bulmanın peşindeyim bu formülü bulursak forumca rolling kazanma hedefimiz yükselir valla sponsor sitelerin korkulu rüyası haline geliriz forumca :) düşünsene 10 rolling 8 i tutmuş yada 10 u
Su ise odaklanın bakiye 0 artık Rolling avcılığı yapacagım yılmaz Vural gibi yorumlar gorurseniz kızmayın bakiye 0 rahat degilim :)Benimkine de 3 gün kaldı bakalım ;)
analiz hakkında istişare etmek istersen yazarsın hakan maçları konuşuruz ele alırız kardeşimBenimkine de 3 gün kaldı bakalım ;)
şampiyonlar ligide var dendi taygunn kardeşimAbi senin 13uyse ingiltere championshipte var 8 9 mac var