Buradada deprem oluyor dunden beri 2 3 saat araliklarlaRizede kiyamet kopuyor kuran carpsin boyle bir yagmur yok yer gok inlio allah korusun beterinden asmalar koptu
Harbi sorma ya , kral allah carpsin flaketti ya bahceler gitti fulBuradada deprem oluyor dunden beri 2 3 saat araliklarla
parayı alamadın mı reis :( Bu arada ben de 243 oran tutturmuştum hesapta 1 lira vardı bültendeki tüm maçlara 0 oynamıştım :)Bu oranı yakaladıktan sonra siteye giris yapayim dedim, blocked hatasi verdi canlı desteğe bağlanınca sadece hesabınız kapalı dedi destekten attılar. 10 dakika sonra arandim oynadigim 4 beraberlik maçından ikisi sikeliymis ama hangi ikisi konusunda olsugunu risk birimi bilgi vermemis arayan arkadasa. Velhasıl gün geçmiyor ilginç olaylarla karşılaşıyorum :)
Parayi anında gonderdiler ama arayan arkadas odeme yapilmayacak dedi. Haberi yok yani arkadasin :)parayı alamadın mı reis :( Bu arada ben de 243 oran tutturmuştum hesapta 1 lira vardı bültendeki tüm maçlara 0 oynamıştım :)
Sen bu parayi almismiydin dun cektinmiBu oranı yakaladıktan sonra siteye giris yapayim dedim, blocked hatasi verdi canlı desteğe bağlanınca sadece hesabınız kapalı dedi destekten attılar. 10 dakika sonra arandim oynadigim 4 beraberlik maçından ikisi sikeliymis ama hangi ikisi konusunda olsugunu risk birimi bilgi vermemis arayan arkadasa. Velhasıl gün geçmiyor ilginç olaylarla karşılaşıyorum :)
Cevabi aldim bosver o zaman @fyuksek parayi aldiysan ne halleri varsa gorsunler :)Sen bu parayi almismiydin dun cektinmi
iyi işte şey de şikelileri çıkar ne kadar tutuyorsa gönder de belki yutarParayi anında gonderdiler ama arayan arkadas odeme yapilmayacak dendi. Haberi yok yani arkadasin :)