- 9 Nis 2019
- 1,636
- 235
Ya Herro ya MERRO Geri dönüş yokTürkiye yenerse diye bişey yok yenecekkkk
Ya Herro ya MERRO Geri dönüş yokTürkiye yenerse diye bişey yok yenecekkkk
Hadi inşallah sinerjini bekliyorum sen uğurlu geliyosun 10 dkda 2 gol cıktı son kuponda geldi
Maclar baslayinca yaz yukari ciksin konu unutmayalim sonra :)2saat 45 dk son
Yazıcam macları bekliyorumMaclar baslayinca yaz yukari ciksin konu unutmayalim sonra :)
Gelirse 3 kisiye bukadar yapta millet dolsunYazıcam macları bekliyorum
Yoksa pek gelen olmaz bilmıyorum blekı zamanı boş olanda gelir bakınır blemicem valla :PYazıcam macları bekliyorum
Sizler gelin herkes çıkarcı degildir yaYoksa pek gelen olmaz bilmıyorum blekı zamanı boş olanda gelir bakınır blemicem valla :P
Diger maç gelsin türkiyeye %90 gelir gözüyle bakıyorumYok yok isimiz yok bugun aksam burdayiz sinerjiyle getiririz ;)
Bnde dun kaybettım golden state de bı arkadaş sagolsun kazanmasının şerefine hediye olarak nakit yolladı. onuda bugun tek gole kaybettım. anca gene takip edecez hay allahYok yok isimiz yok bugun aksam burdayiz sinerjiyle getiririz ;)
Farktez ya oyle bakınırım maclaraSizler gelin herkes çıkarcı degildir ya
Bol şanslar diliyorum,,Dünkü paylaştıgım biri 30 oran digeri 6 oran 2 kuponda kazanmıştır bugunki kuponum şu şekilde görüşleriniz benim için önemli dün @metin dışında kimse sinerji yapmadı inşallah bugunde böyle olmaz Ekli dosyayı görüntüle 18485
Saglik olsun bende pazar gunu sifirladim olan tum parayi 2 gune yaydim sacmaladim baya sifirladik saglik olsun bosver takipde zevkli oluyo zevk almasina bak :)Bnde dun kaybettım golden state de bı arkadaş sagolsun kazanmasının şerefine hediye olarak nakit yolladı. onuda bugun tek gole kaybettım. anca gene takip edecez hay allah
Teşekkür ediyorumBol şanslar diliyorum,,
hadi baalimSaglik olsun bende pazar gunu sifirladim olan tum parayi 2 gune yaydim sacmaladim baya sifirladik saglik olsun bosver takipde zevkli oluyo zevk almasina bak :)
O zaman rusyadan gol alalim hemenMac Baslamistir