- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Lyonda hic bekletmemis zaten 46 da 1.3 olmus :)3 0 onde adamlar 89 da attılar
Lyonda hic bekletmemis zaten 46 da 1.3 olmus :)3 0 onde adamlar 89 da attılar
yattıgım oranlara bak 1.27 1.33 9 da 7 olmustuOlan manunun orana oldu zatem 2 kusur yazik oldu
Fazla ucmussun sende neyse bir dahakine artikyattıgım oranlara bak 1.27 1.33 9 da 7 olmustu
Ekli dosyayı görüntüle 61243
yav gelmıcenı bılıyodum zaten test ettım bu taktıkle 5 6 maç bulsak ıyı para alrıız en az 20 oranı varFazla ucmussun sende neyse bir dahakine artik
Biz 10 kac yazsak 8 9 da kalir 5 mac yazsak 4 te kalir 3 yazsak 2 de kalir ama denemekte fayda var tabiyav gelmıcenı bılıyodum zaten test ettım bu taktıkle 5 6 maç bulsak ıyı para alrıız en az 20 oranı var
cok guzel bı replık varda sansur yer yoh artık a*ugagoyam o kadar mı yavBiz 10 kac yazsak 8 9 da kalir 5 mac yazsak 4 te kalir 3 yazsak 2 de kalir ama denemekte fayda var tabi
Toplamda kac mac geldi@Brave Heart en dusuk 2 orandan yattık fıgerlerı gumbur gumbur gelıyo ağlamıyorum gozume dusuk oran kaçtı :(
9 maç geldı bırı daha yolda 3 maç kaybettıToplamda kac mac geldi
13 de 10 bence guzel ıstatıstıkToplamda kac mac geldi
Aynen valla guzel iste boyle yatmasi kotu oldu baya mac gelmis yazik13 de 10 bence guzel ıstatıstık
Ekli dosyayı görüntüle 61247
boyle parça parça bolmek lazım veya sıstem yapıp oynamak lazım bence cok mantıklıAynen valla guzel iste boyle yatmasi kotu oldu baya mac gelmis yazik
Antreman oldu yarin birgun daha sistemli kovalarsinboyle parça parça bolmek lazım veya sıstem yapıp oynamak lazım bence cok mantıklı
o zaman senın burda hıc konusmman lazım be adamGüzel istatistik kuponun tutmasidir ...
o zaman senın burda hıc konusmman lazım be adam