Nazarlik olsun napalim ya hay allah moralimde gitti simdiSaka gibi gercekten basliktada yazmıştım brugge gelirse kupon gelir diye.
Sen bile çare olamadın, @fyuksek geçmiş olsun. Nazarlık olsun ne diyelim. Bı dahakine daha çok kazanman dileği ileKufur orucu son bulacak galiba bu ne la gittin geldim hala aynı serefsiz kopeklere bak ya
Sanada tebrikler umudum en azindan bir kazan oldu teselli bizeGeçmiş Olsun fyuksek brugge net kaçırdı bı tane orda senın yerıne baya kufur ettım
çok basmıs ya ona uzuldum ben keske cifte şans felan salydı brugge a daha guzel olurduSanada tebrikler umudum en azindan bir kazan oldu teselli bize
Senin adina sevinelim bari kaptanGeçmiş Olsun fyuksek brugge net kaçırdı bı tane orda senın yerıne baya kufur ettım
Iyi oldu bari biri kazanmisSenin adina sevinelim bari kaptan
Aynen miktar insani uzuo zaten brugge 2yi atsa on numara keyiflenirdikde iste nasip cikarir umarim kaybiniçok basmıs ya ona uzuldum ben keske cifte şans felan salydı brugge a daha guzel olurdu
Hic gol olmasa bana koymazdi valla 1 gol atipts umit vrdileeulan bari ikinci golu atmiyacaksin ilk golu de atmayin bu kadar koymax kuponun kaybetmesi