Ya bilsem sen oynadın ben oynamıydım o maca 2.5 :) 20 sut var gol yoktu Allah Allah dedim bende bu işte bisi var simdi anladım :)İlk yarı 20 şut var kaleciler panter kesildi. Kale önünden kaçanların haddi hesabı yok. Yine papazı bulduk.
O zaman o maçı sana bırakıyorum, o maçtan sorumlu devlet bakanı sensin hoca. 2,5 üst gelmezse senden bilirim.Ya bilsem sen oynadın ben oynamıydım o maca 2.5 :) 20 sut var gol yoktu Allah Allah dedim bende bu işte bisi var simdi anladım :)
Sen canebet ben cenabet aynı macta bulusmusuz sikseler o Mac ust olmaz daha az bisi inancım vardı seni gorunce o da gitti :)O zaman o maçı sana bırakıyorum, o maçtan sorumlu devlet bakanı sensin hoca. 2,5 üst gelmezse senden bilirim.
Yok mu bize bi' üfleyecek koca forumda eyyyy forummmmm....Sen canebet ben cenabet aynı macta bulusmusuz sikseler o Mac ust olmaz daha az bisi inancım vardı seni gorunce o da gitti :)
AhahahaSen canebet ben cenabet aynı macta bulusmusuz sikseler o Mac ust olmaz daha az bisi inancım vardı seni gorunce o da gitti :)
bakkal defteri gibi kupon yapıyorsun arkadaş uzun uzunYok mu bize bi' üfleyecek koca forumda eyyyy forummmmm....
Gel çözelim :)Isimi çözebilecek varmı ??
yorma kendini az relaxSen canebet ben cenabet aynı macta bulusmusuz sikseler o Mac ust olmaz daha az bisi inancım vardı seni gorunce o da gitti :)