- 13 Şub 2019
- 2,904
- 998
@Felicilianolopez Usta çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi :) Bol kazançlar diliyorum ,yeni kuponlarında bol şanslar
papara 1012026728 çok değil 10-20 olsa yeterli bana hafta sonuna harçlık çıkarmam lazım sıfır kasa çünkü :( Artık ne atarsan farketmez..Bol şans teşekkürler şimdidenParaya cidden ihtiyacı olan 4 kişi yazsın yemek parası yollayalim ama cidden ihtiyacı olanlar kişi başı ,25 er TL
Artık hafta sonuna bişiler yapabilirsem bende sana jeton cüzdan laızm olunca yardımcı olurum.Bendede jeton cüzdanda var ama heryer 0 şuan :(papara 1012026728 çok değil 10-20 olsa yeterli bana hafta sonuna harçlık çıkarmam lazım sıfır kasa çünkü :( Artık ne atarsan farketmez..Bol şans teşekkürler şimdiden
Başkan limiti doldurdum bir ara sanada atarımpapara 1012026728 çok değil 10-20 olsa yeterli bana hafta sonuna harçlık çıkarmam lazım sıfır kasa çünkü :( Artık ne atarsan farketmez..Bol şans teşekkürler şimdiden
Çalıştığım için ancak gece online olabiliyorum herşeyi kaçırıyom ya Canın sağolsun dostum.Hayırlı gecelerBaşkan limiti doldurdum bir ara sanada atarım
Bu arada sen bilirisn baya sitelerde aktif olduğun için.Sağlam mobil ödeme alan varmı abartı kesmeden.Bir yere sordum 70 tl ye 120 tl kesiyolar ya :( Nakit kalmadı anca mobil ödeme ile 3-5 atıp maç yapabilirim ancakBaşkan limiti doldurdum bir ara sanada atarım
Uyumuşum ben dekide şans işte .Geçmiş olsun@Zodiak papara at