20Kaç attın güven ne kasa atılır mı?
Sabah sana diyecektim . Sonra dedim istemezse hevesim kursağımda kalir ;)Attilar gol oynayamadım yine. Yarına beraber güzel bı rolling yapalım kanka 50-50 ayarlarsak sana atarım ben tek sıkıcı oluyor
Deseydin kanka yapardımSabah sana diyecektim . Sonra dedim istemezse hevesim kursağımda kalir ;)
Şimdi bile yapabiliriz no sıkıntıDeseydin kanka yapardım
Cıkcam birazdan sınavım var büte kaldım :/ az bakıyımŞimdi bile yapabiliriz no sıkıntı
Bizde büt yok ben direk kaldım yaz okuluna artıkCıkcam birazdan sınavım var büte kaldım :/ az bakıyım
Dur kanka özelden konuşalım kızcaklar şimdiBizde büt yok ben direk kaldım yaz okuluna artık
Simdi ben bu yazıyı gordum ve kufur edecegim ama adamın postunun altını mesgul etmek istemiyorum cuneyt cakır diyorum gerisini sen anla bu gece yatamam 2480 tl kere cuneytJuve deme @Maestro ;) 100 e 800 alacaktik juve son macim olacakti fener 89 da yakti
Abi sinirden yenimle elim ayağım titriyor ögrenci adama 800 güzel para başıma ağrılar girdiSimdi ben bu yazıyı gordum ve kufur edecegim ama adamın postunun altını mesgul etmek istemiyorum cuneyt cakır diyorum gerisini sen anla bu gece yatamam 2480 tl kere cuneyt
Benim kuponda geldi granada aldı juve handi 2480 tlAbi sinirden yenimle elim ayağım titriyor ögrenci adama 800 güzel para başıma ağrılar girdi
Gsliyim ama bende gördüm pozisyonu Arap faul yapmış çok belli geçmiş olsun abiBenim kuponda geldi granada aldı juve handi 2480 tl
O kadar kaybettim hşc bu kadar zoruma gitmedi cunku bariz faul Kardesim saat kac uyuyamıyorum