- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Jeton yok be Aydın'ım. :(@maxaljin @Razor @ravis44 sayın modlarim ve raviş kardeşim
Benim papara limitim doldu jokerbet para yatıramıyorum yeni alt yapıya geçtikleri için orda yatirimim yok 4de 4 yaptım ödül kazandım işte paparam da limit dolduğu için yatıramıyorum ben yarın kardeşimin paparasi ile anında gönderecem büyük yeminler etmeye gerek yok değil 50 TL için onurumu kırım 50 k için bile yapmam eğer sizin jetonda var ise yardımcı ola bilir misiniz
Peki abim teşekkürler yinedeJeton yok be Aydın'ım. :(
aydınım jetonu geçtim paparada bile kalmadı son kurşunu bugün Atletico yedi@maxaljin @Razor @ravis44 sayın modlarim ve raviş kardeşim
Benim papara limitim doldu jokerbet para yatıramıyorum yeni alt yapıya geçtikleri için orda yatirimim yok 4de 4 yaptım ödül kazandım işte paparam da limit dolduğu için yatıramıyorum ben yarın kardeşimin paparasi ile anında gönderecem büyük yeminler etmeye gerek yok değil 50 TL için onurumu kırım 50 k için bile yapmam eğer sizin jetonda var ise yardımcı ola bilir misiniz
Başka kimsede yok mu arkadaşlar yardımcı olan var mu@maxaljin @Razor @ravis44 sayın modlarim ve raviş kardeşim
Başka kimsede yok mu arkadaşlar yardımcı olan var mu
Teşekkürler abiAydinim maalesef jeton kullanmıyorum, tersiboksaydi papara dan yardımcı olurdum.