Emelec faciasini atlatabildinmiEkli dosyayı görüntüle 68708
Dünki şansızlık umarım bugün kırlır zemun ve agro henuz dk 30 da 1 1 oldu iyi başladık devamı da gelir umarım....
Bol şanslar kardeş,,Ekli dosyayı görüntüle 68708
Dünki şansızlık umarım bugün kırlır zemun ve agro henuz dk 30 da 1 1 oldu iyi başladık devamı da gelir umarım....
dun emelecten 6 k gitti 2.5 üstten.. 1 1 bitti maç 56 ta penaltı kactı..@scarpion bol şans kardeşim
henuz atlatamadım :(Emelec faciasini atlatabildinmi
teşekkürler dayımmBol şanslar kardeş,,
Gideceği varsa gidiyor demek ki o macın öyle bitme ihtimali yoktudun emelecten 6 k gitti 2.5 üstten.. 1 1 bitti maç 56 ta penaltı kactı..
yoktu abi tabi dünyalar kactı mactaGideceği varsa gidiyor demek ki o macın öyle bitme ihtimali yoktu
katılıyorum yuksek oranlar daha rahat geliyor..Bol şans dostum yüksek oranda daha başarılıdır bence @scarpion
Bol şans tekrardan geç gördüm 1 maç gelmiş bilekatılıyorum yuksek oranlar daha rahat geliyor..
aynen diğeride 1 1 bu kupon gelmesse gg :)Bol şans tekrardan geç gördüm 1 maç gelmiş bile
Kaç kaç bitti emelec offf çok iyi kuponmus be
1 1 bitti kral maçı ızleseydın bu mac +7 olur derdin ilk yarı muthıs top oynadılar 2. yarıda penaltı kactı 56 daKaç kaç bitti emelec offf çok iyi kuponmus be
Ceres ve son maç sekada yok çok ilginçEkli dosyayı görüntüle 68708