- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Hayırlı işler
bugun u23 maclarında japonya nın rakibi 7 fark yemez dedim iy 0-0 biten maçta 30 dk da 7 gol oldu ne diyem bilmiyom ki
Kötü olmuş ya:(bugun u23 maclarında japonya nın rakibi 7 fark yemez dedim iy 0-0 biten maçta 30 dk da 7 gol oldu ne diyem bilmiyom ki
Ben şu topu oynamaya başlayacağım bu gidişle olmuyorarkadaşlar beyzbol oynamanızı tavsiye ediyorum
abi valla inanır mısın son maç 600 tl alcam garanti diye çay iciyodum 3 dk da 3 gol olduKötü olmuş ya:(
nasıl oynanıyorarkadaşlar beyzbol oynamanızı tavsiye ediyorum
Valla ne desen,kızsan ,abi valla inanır mısın son maç 600 tl alcam garanti diye çay iciyodum 3 dk da 3 gol oldu
inningler var yani setler deyim genelde ilk iki inigde sayı olursa 3 yada 4 te olmuyo ben genelde yarım alt alıyorum 6 kupondan diyelim 3 ü 4 ü geliyo bazen kötü patlıyo ama futbol yada basketbola göre çok daha iyi bencenasıl oynanıyor
valla dediğinden birşey anlamıyorum da şimdi 1.20 1.30 oran olup garanti gelecek maçları var mıinningler var yani setler deyim genelde ilk iki inigde sayı olursa 3 yada 4 te olmuyo ben genelde yarım alt alıyorum 6 kupondan diyelim 3 ü 4 ü geliyo bazen kötü patlıyo ama futbol yada basketbola göre çok daha iyi bence
verdiğim maçı takip et 3 . sette 0-0 olursa yarım alt kazanır sayı olması haliinde yatar ben yarım alt diyorum mesela genelde kazanıyovalla dediğinden birşey anlamıyorum da şimdi 1.20 1.30 oran olup garanti gelecek maçları var mı
dehşetengizİbretlik paylaşım..
he anladımmesela şimdi bu resmini koyduğum maçın 3. iningi yayım alta 1.80 oran veriyo 100 liraya 80 kazanç ben buna oynardım bakalım ne olcak şu an oynanıyor
rolling coins app
bugün hiç üstüme gelme. Hiç iyi değilim. Zaten ilgilendiğin de yok.İbretlik paylaşım..