Geçen yıl bi dünya bilet etkinliği vardı yılbaşına özel ,ama bu sene tık yok :) artık buraları şenlendirelim bence , forum sponsorlarımızdan yılbaşı için sadece foruma özel bilet etkinliği vb tarzında etkinlikler bekliyoruz :)
herkesin otomatik kendi biletini uygulamadan seçme olayınımı diyosunBaşka forumlarda olan bir biletli etkinlik olayı vardı geçen sene önermiştim ama öneri olarak kaldı sadece
Aynen sen bilirsin o dediğimi nasıldı oherkesin otomatik kendi biletini uygulamadan seçme olayınımı diyosun
biliyom bo'da aynı o sekil uygulamadan seçiyorsun kullanıcı adı girerek , bilet etkinliği olsunda biz seçmesekte olur .dAynen sen bilirsin o dediğimi nasıldı o
foruma özel diozz kardeşim nasıl okuyonGelecek yine marsbet superbetin diğerlerini de siz araştırın
Gecen sene kac site etkinlik yaptı da konusuyonforuma özel diozz kardeşim nasıl okuyon
Yapalım bişeyler ayrica uyeler aralarinda havuz oluşturup çekilis de yapabiliriz
Sen geçen sene burdamıydında kaç sitenin etkinlik yapıp yapmadıgını biliyorsun. ? Sıctıgın bok nizamiye yi geçmemiş yorum atıyon buraya .Gecen sene kac site etkinlik yaptı da konusuyon
Bürolar bir miktar belirlesin büroların verdiği toplam para ile bir havuz oluşturulsun yatırım yapanlar çekilişe katılabilsin diye düşünüyorum ben@Richarlison satasmayin.
Emana fikir vermis güzel hoş.
Sizler de katılın şu ve ya şu şekil diye bizde görüşelim konuyu