Hayır nedenMaçı izledin mi ?
Klasik PSG ilk yarı atıp 2. Yarı s.ktirenMaçı izledin mi ?
StandartSadece top çevirdiler. Marsilya’da yenemeyeceğini bildiği için ortada öyle dolaştı, yalandan 1-2 şut çekildi o kadar... 2. 45 dakikanın özeti bu...
Yav ilk yarı inat ettim salak gibi oynamadım. 3 golden de para alabilirdim oynamayacam bu oçlara dedim tuttum 2. Yarı kasa attım. Mallık bende... Sabah başka siteden aldığımı bu siteye verdim...Standart
Seni en iyi anlayan benim emin olabilirsin. Belli bir süre sonra alışırsın ve olağan gelmeye başlar.Ya yeminederim böyle tekten son saniyede giden ne kuponlarım var paylasmiyorum mesela şunu soylim Euro 2020 13 maç koydum son maçım Yunanistan Liechtenstein maçı ms1 dedim oran bile yok 1.02 adamlar tarihinde ilk defa gol attı geldi beni buldu emana gördü 7 milyar gitti o maçtan yani hepsi birikti artık beynim kaldirmiyo ya nasıl olur diyorum ama oluyor iste
Senin kuponlarınıda gördüm çok üzüldüm kader arkadaşımSeni en iyi anlayan benim emin olabilirsin. Belli bir süre sonra alışırsın ve olağan gelmeye başlar.
Kader arkadaşım bu kadar iyi bir cümle olamazdı ya. Sinirden gülüyorum valla.Senin kuponlarınıda gördüm çok üzüldüm kader arkadaşım
Al bende farkli birsey var mi kardesim kafayi yiyorum suan . 1 ceyrekte 16 serbest atis atmak nedir ya ?Yani gerçekten yeter artık ya bizi sömürdükleri bu nedir abi ya brooklyn nets +5.5 dan 1. Set alıyorum 26.28 öne geçiyolar ve 1.30 dakika skor 35.29 oluyor abi bu nasıl bir olay ya bu nedir ya nedir mk ne ya ne ne
Ya 23 saniye var son hücum fark 5 top nets de memphis faul yapiyo gidiyo 2 de 1 atiyo son 5 saniye kala faul yapiyo gerizekalilar 2 sayı daha yiyo ve tam 6 da bitiyo nasıl bisey yaAl bende farkli birsey var mi kardesim kafayi yiyorum suan . 1 ceyrekte 16 serbest atis atmak nedir ya ?
Ekli dosyayı görüntüle 33490