Fiyat şuan 480 500bin bandında :)
İzle kanka videoyu Ceo gayet açık konuşuyor%100 yerli olduğunu daha iyi anladım şimdi (500bintl)
Senin düşüncen ama bu konunun altına politikaya girmeyin.Yerli lafından artık tiksindim ya herkes milli yerli diyor donumuzun lastiğine kadar ithal mk bunda da hiç şaşırmadım bu araba bize degil malum şahısların damarları yegenleri için çıktı zaten
Ülkenin arabası çünkü.Sadece zenginlerin alabilecegi bir arabaya neden sevineyim
Zenginler adına hep beraber sevinelim :)Ülkenin arabası çünkü.
Z
Zenginler adına hep beraber sevinelim :)
Rus mu :) yurt dışı yasagım var kapıdan döndüm zaten de şu yapılanın hangi birini mantıjlı buluyorsun tek tek anlat dinlerim :)tamam bu mantıkla yurursenız gidin gazelle alın rus vatandası olun bumudr yanı arkadaslar
tesla gibi piyasaya giricek fiyat olarak sonra dusecek uretım arttıkca demek ıstıyor ceoBu fiyat olursa yandıkk
ulkeye ait olmasi onemli .niye cunku urettigin urun ic piyasada disariya gore daha ucuza alinir .Ama burada sorun var Turkiyede uretilen bircok urun pahali .Findikta da dunyada birinciyiz ama halkin alimgucune bak.Orta veya alt kesim rahat alamayacaksa milli olmasi hic umrumda degil .daha ucuz ve kullanisliysa Yabanci marka olsa ne yazar .gider alirim .Rus Alman farketmezÜlkenin arabası çünkü.
Yerli lafından artık tiksindim ya herkes milli yerli diyor donumuzun lastiğine kadar ithal mk bunda da hiç şaşırmadım bu araba bize degil malum şahısların damarları yegenleri için çıktı zaten
Onların karşılıklı iletimileti anlaşmaları var biz sürekli alıyoruz abd tüm ülkelerde asalak tarzı fabrikalar açıyor alan memnun satan memnun onla bizleri bir tutmayın da artıkApple in ekranini da samsung yapıyor, tuttuğun takımda bı dünya yabancı futbolcu var. Ne diyeceksin brazilya takımımı diyeceksin veya herhangi bir ülke takımımı diyeceksin. Ya arkadaş herşeye bok atmayı bırakın ya.