Hayırlı olsun kardeşim,,Arkadaşlar mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim yeni işe yarın sabah başlıyorum gün içinde forumda fazla olamayicam hakkınızı helal edin kısa süre içinde hepinizi sevdim buranın kıymetini bilelim @Dede ve ekibine ayrıca forumdaşlara teşekkürler.
Saol kardeş ben garsonum nereye kafan rahat oluyo aksama kadar kactane insanın kahrını cekiyim ama yapacak başka bı mesleğim yokHayırlı olsun . Umarım umarım uzun zaman çalısacagin kafanin rahat olacagi bir iş hayatin olur .
teşekkürler tabi canım birakirmiyimHayırlı olsun kardeşim,,
Fırsat buldukça buralarda ol kardeşim , bizde çalışıyoruz , burayı boşlamıyoruz :))
Orası öyle ama şoyle dusun hergun patronla tartisarak parani zar zor olarak calismayi kast etmistim . Sadece işinle ugraşmak dilegiyle dedim :)Saol kardeş ben garsonum nereye kafan rahat oluyo aksama kadar kactane insanın kahrını cekiyim ama yapacak başka bı mesleğim yok
Hayırlı olsun kolay iş yok ki su hayattaSaol kardeş ben garsonum nereye kafan rahat oluyo aksama kadar kactane insanın kahrını cekiyim ama yapacak başka bı mesleğim yok
Kanka o ise hiç gelemem en son çalıştım yerde kasierle tartıştık bende dovdum yani bizim mesleğin yeri yok bugün biyerdesin yarın 30 fazla veren yer olur oraya giderimOrası öyle ama şoyle dusun hergun patronla tartisarak parani zar zor olarak calismayi kast etmistim . Sadece işinle ugraşmak dilegiyle dedim :)
İnşallah kardeşim işsizlik zorhayırlı olsun kardeşim darısı başımıza inşallah
Saol dostum ayne yokHayırlı olsun kolay iş yok ki su hayatta
görüşürüz sonra :)Saol abi teşekkürler dargın deilsin demi bana canını yerim
Eyvallahgörüşürüz sonra :)