Baya güzel
Günaydın. 2 aydır var o zaten anasayfalarında şans girişimin. pdf olarak indirilebiliyor. :)
Yalan inanmaİlk korneri kim atar bile var vay anasını
abi 183.5 üst oyna kardeşim barem değişti 185.5 olduBasket yoksa oynanmaz bayiden
ilk aylar sıkıntılı olacaktır evet ama tek tek bayılere makıneler gelıcek yanı herkes kendısı oynıcak tipico tarzı ama bu ne zaman olur bılemıyourm belkı baslanmıstır bıle bayadır bayıye gıtmedım :)abi 183.5 üst oyna kardeşim barem değişti 185.5 oldu
Yok dostum öyle olsa içinden çıkamazlar o makineyi kıran çok kişi olur bayide kupon yatırma usülü olacak diye duydum ben ama bayiden oynamak mantıksız olur nesine bilyoner gibi yerleri tercih eder herkes.ilk aylar sıkıntılı olacaktır evet ama tek tek bayılere makıneler gelıcek yanı herkes kendısı oynıcak tipico tarzı ama bu ne zaman olur bılemıyourm belkı baslanmıstır bıle bayadır bayıye gıtmedım :)
dedıgım gıbı hıc gıtmedım bayıye bayadır boyle duymustum makıneler gelıyor vs vs dıyorlardı bayı olayı bıttı zaten artık ancak dedıklerı gıbı makıne olayı olursa belkıYok dostum öyle olsa içinden çıkamazlar o makineyi kıran çok kişi olur bayide kupon yatırma usülü olacak diye duydum ben ama bayiden oynamak mantıksız olur nesine bilyoner gibi yerleri tercih eder herkes.
evetkorner falan kesin oluyor mu ?