assosyal70
Üye
- 28 Ocak 2019
- 683
- 561
Kapat konuyu uzatmayalım oldu bitti işte
Hayırdır! Sen eleştiri nedir bilir misin...Kapat konuyu uzatmayalım oldu bitti işte
Adamlar etkinlik yapmış kazananı belirtmiş neden seçtiklerini söylemiş ve son mesaj da dede de açıklamayı yapip noktalamış her etkinlikte eleştiri yapmaya gerek yokHayırdır! Sen eleştiri nedir bilir misin...
Arkadaşım burası sosyal bir paylaşım alanı. İlla ki deneme bonusu mu paylaşmamız gerekir...
Sevgili Kardeşim! Bu senin görüşün. Benim amacım, ilerideki olası benzer etkiniklerde daha dikkatli olunabileceğini belirtmek. Yıkmak değil, yapmak!Adamlar etkinlik yapmış kazananı belirtmiş neden seçtiklerini söylemiş ve son mesaj da dede de açıklamayı yapip noktalamış her etkinlikte eleştiri yapmaya gerek yok
10 yıllık trolüm böyle başlık açamadım valla bravo
ya bu adam trol bence ya harbıden gulerek seyredıyorum10 yıllık trolüm böyle başlık açamadım valla bravo
Bak inan bu görüşlerine ben de katılıyorum. 250-300 katılımcı olur, hatta hemen hemen aynı konuları yazanlar olur. Seçicileri, katılımcılar bayağı bir zorlar görüşündeydim.Diğerleri de aynı şekilde değerlendirmeye alınmış fakat yazma gereği duyulmamıştır. Afedersiniz fakat ben düzenlenen yarışmada kıran kırana bir rekabet göremedim. Jüriden beklediğiniz beklentiyi alamadıysanız, kendi fikrim olarak bende beklediğim konuları göremedim. Yarışma açılırken heyecan duymuştum fakat şimdi bu tür yarışmaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Eleştiriniz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
adammmEleştiri yapmakta özgürdür herkes ama 20 mesaj ile eleştiri yapanın eleştirisinide pek kaale almayız biz.
Kardeşim! Seri köz getir çok özgün bir isim olmuş, yazayım diyordum bir türlü fırsat olmadı.:)10 yıllık trolüm böyle başlık açamadım valla bravo
Genç senin neyi kaale alıp, almadığın önemli değil. O kadar toy olduğun belli ki, "Senin kitabın kadar yazılmış cümleler var." lafını duymamışsındır bile.Eleştiri yapmakta özgürdür herkes ama 20 mesaj ile eleştiri yapanın eleştirisinide pek kaale almayız biz.
Kavga yok. Sadece görüş beyanı...Hacı eleştirdiniz bitti abartmayın bence bundan sonra dede baksın konulara o karar versin kavga olmaz böylece
Bak inan bu görüşlerine ben de katılıyorum. 250-300 katılımcı olur, hatta hemen hemen aynı konuları yazanlar olur. Seçicileri, katılımcılar bayağı bir zorlar görüşündeydim.