Beyler bir yerden para gelcekte ziraat hesabı olup ordan paparadan bana atabilecek bir yardımsever var mı
Bizim maaş hesabımız var ziraat.sen ziraat hesabımı arıyorsun anlamadımBeyler bir yerden para gelcekte ziraat hesabı olup ordan paparadan bana atabilecek bir yardımsever var mı
Aynen ordan bana atarmısın ppaea ile sana gelecek parayıBizim maaş hesabımız var ziraat.sen ziraat hesabımı arıyorsun anlamadım
Eşime sorayım.ben hastahaneye gidip geliyorum.onun ziraati kullanıyoruz paparada çünküAynen ordan bana atarmısın ppaea ile sana gelecek parayı
Beyler bir yerden para gelcekte ziraat hesabı olup ordan paparadan bana atabilecek bir yardımsever var mı
Ziraat online yukluymuş telefonda.miktar büyükse sıkıntı olmasın dedi.ben hastahaneye gecmedim daha.kızın yanında cok konuşamadıkBeyler bir yerden para gelcekte ziraat hesabı olup ordan paparadan bana atabilecek bir yardımsever var mı
ne kadar kankaAynen ordan bana atarmısın ppaea ile sana gelecek parayı
La 30 felan kankane kadar kanka
Fakiriz kanka be 30 TL gelcek hatta daha az olabilir kazanırsam atarım bietşykermiktar büyükse çorbamı alırım
la telefonu elime almaya üşenirim o para için ben amkLa 30 felan kanka
Hadi la iki dakka yardım et :)la telefonu elime almaya üşenirim o para için ben amk
2,75 havale ücreti alıyo zaten ziraat bankası :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:La 30 felan kanka
adam dogru diyoHadi la iki dakka yardım et :)
Yardım et en mi kankaadam dogru diyo
mobili yokYardım et en mi kanka