Bilgilerim dogru dha aoncede yaptim bu isleri de boyle uzun surmemisti hicbildirim gelir paparadan gelmediyse sorun olmuştur bilgilerin doğruysa geç de olsa gelir
ben çektiğimde anında gönderiyorlar hiç uzun sürmedi
Arkadaslar 1 saat once paparadan banka hesabima(kuveytturk) cekim verdim ama hala gelmedi dhaa once basina gelen varmidir sikinti olmurmu dusuncwlirinizi soylerseniz sevinirim,tesekkurler
Sıkıntı olmaz kardeşim bazen olur gecikme, garantide bile 3-4 saat beklemiştim bir keresinde,,Arkadaslar 1 saat once paparadan banka hesabima(kuveytturk) cekim verdim ama hala gelmedi dhaa once basina gelen varmidir sikinti olmurmu dusuncwlirinizi soylerseniz sevinirim,tesekkurler
Bilgilerim dogru dha aoncede yaptim bu isleri de boyle uzun surmemisti hic
cok tesekkurler hocam biraz olsun icim rahatladiSıkıntı olmaz kardeşim bazen olur gecikme, garantide bile 3-4 saat beklemiştim bir keresinde,,
Bazen 3 saat falan yoğun işlemde takılır bende geçen oldu ama hesaba geçer müşteri hizmetleri de arasan 20 dakikada bağlanır aynı cevabı alirsinArkadaslar 1 saat once paparadan banka hesabima(kuveytturk) cekim verdim ama hala gelmedi dhaa once basina gelen varmidir sikinti olmurmu dusuncwlirinizi soylerseniz sevinirim,tesekkurler
Geç düşüyor gelirrArkadaslar 1 saat once paparadan banka hesabima(kuveytturk) cekim verdim ama hala gelmedi dhaa once basina gelen varmidir sikinti olmurmu dusuncwlirinizi soylerseniz sevinirim,tesekkurler
Müşteri hizmetleri kayıt oluşturunca gerçekten faydası oluyorBazen 3 saat falan yoğun işlemde takılır bende geçen oldu ama hesaba geçer müşteri hizmetleri de arasan 20 dakikada bağlanır aynı cevabı alirsin