- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Yahu bırakın şu isleri, kupon yapıp paylaşıp, tutarsa şu kadarını dağıtacağım, demek ne kadar saçma,,insanlar takip edilmeyi seviyor sanırım,,kupon yap koy,paylaş,zaten çoğumuzun 1 TL ye bile ihtiyacı varken umut dagit, inşallah tutar, reis kupon bende,başkan beni unutma,kupon geliyor ben totem yapıyorum çünkü,bnm böyle şansım yok,tutsa bile çekilişte bana çıkmaz,gibi yorumlarin ,ya tutarsa kupon larinin altında olmasi ,sanırım böyle kupon paylaşanların hoşuna gidiyor,,bir kere de kuponumm tuttu ,,şimdi örneğin 500 TL sini dağıtacağım diyen yok,
Lütfen biz üyeler,farkındalık yaratmaya çalışalım,,ninemin ....olsaydı ,dedem olurdu,,tarzında konu açarak farkındalık ,yaratamayiz,,
Birde yapılan kuponlar çok saçma olunca,,
Ne diyeyim ,,umut fakirin ekmeği mi diyeyim,,
Biraz gerçekçi olalım,,ona göre davranalim,,burda bizim için yazılan yorumlar yada diğer üyelerin bizi takip etme durumları,,bizim için önemli şeyler değil,aksine bizleri gecici olarak kandırma eylemidir,,
Önce sağlık,sonra mutluluk,
Hayırlı geceler,,
Lütfen biz üyeler,farkındalık yaratmaya çalışalım,,ninemin ....olsaydı ,dedem olurdu,,tarzında konu açarak farkındalık ,yaratamayiz,,
Birde yapılan kuponlar çok saçma olunca,,
Ne diyeyim ,,umut fakirin ekmeği mi diyeyim,,
Biraz gerçekçi olalım,,ona göre davranalim,,burda bizim için yazılan yorumlar yada diğer üyelerin bizi takip etme durumları,,bizim için önemli şeyler değil,aksine bizleri gecici olarak kandırma eylemidir,,
Önce sağlık,sonra mutluluk,
Hayırlı geceler,,